hur man byter Frontstrålkastarna på en ford explorer

hur man byter Frontstrålkastarna på en ford explorer

Ändra strålkastare, lampor markör och blinkers på framsidan av din Ford Explorer bör göras när du märker en glödlampa ut. Lamporna är avgörande för säker körning och för att andra förare på vägen att veta när du vänder eller stannar. De lökar som används i Ford Explorer kan köpas i alla Biltema eller på Ford-återförsäljare i de delar avdelning. Ändra dem kan göras med grundläggande handverktyg och tar bara några minuter att genomföra

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel.


1.
Öppna huven på din Utforskaren och leta de tre fästskruvarna som håller framlyktan montering i bilen. Ta bort skruvarna med hjälp av en Phillips skruvmejsel och sätta skruvarna på ett säkert ställe.
2.
Skjut hela framlyktan församling fram emot att komma åt lamporna. Leta upp de tre glödlampa uttag på baksidan av ljuset församling.
3.
Rotera uttaget som någonsin glödlampa du byter ut motsols och dra den rakt ut i ljuset församlingen. Dra ut glödlampan ur uttaget och ersätta den med en ny lampa, trycka rakt in i fattningen.
4.
Tryck hylsa i baksidan av ljus montering och vrid uttaget medurs för att spänna den. Skjut lätt montering tillbaka till framsidan av Explorer.
5.
Tillbaka tre fästskruvarna i ljuset montering och dra åt dem med en Phillips skruvmejsel. Och tända lamporna och kontrollera att de fungerar korrekt.


Relaterade artiklar


hur man byter en jeep panel Cherokee rocker
hur du tar bort fläckar och lukt från en headliner
hur ladda luftkonditioneringen på min ford freestyle
hur ändrar bussningar krängningshämmare på en Jeep Cherokee
hur man målar en racerbil
hur man byter en o2 sensor på en Honda Accord
hur man hittar den dag som min bil däck gjordes
hur man får information bildäck
hur man rengör mattan i en skåpbil
Hur slutar jag min serpentin bälte från skrikande?