gmc handskfack spärr bort

gmc handskfack spärr bort

Byte av spärrarna på handskfacket kommer att kräva en mutter förare och en Phillips skruvmejsel. GMC handskfacket hålls på av ett minimalt antal skruvar och använder gummibussningar att hindra att lådan öppnas hela vägen ut och dumpning dina tillhörigheter på brädan. Byta spärren består i att rutan isär till dess yttre skal för att komma åt hårdvaran innehar spärren i.

bort handskfacket

Öppna handskfacket för att ge dig en bild av uppgiften. Fatta stadigt tag i högra änden av handskfacket och dra den åt vänster och ner. Detta kommer att låsa upp handskfacket från insidan av instrumentbrädan. När du sänker handskfacket detta kommer att ge dig tillgång till muttrarna som håller botten. Skruva loss de två muttrarna på vardera sidan av lådan med en mutter förare. Detta kommer att frigöra hela handskfacket från instrumentbrädan.

Ta bort handskfacket Spärr

Placera i handskfacket på ett bord och leta de två skruvarna på utsidan av lådan. Skruva loss dem med en Phillips skruvmejsel. Separera försiktigt liner handskfacket från det yttre skalet. Låset kommer att exponeras. Lokalisera de två skruvarna som håller fast spärren till handskfacket skal. Skruva loss spärren med en Phillips skruvmejsel. Låset kommer att separera från skalet.

Borttagning av Dash Spärr

Att ta bort kontakten krävs en Phillips skruvmejsel. Detta är den pjäs som spärren ansluter till när du stänger handskfacket. Skruva loss de två skruvarna med en Phillips skruvmejsel. När skruvarna är ute spärren kommer att frigöra från instrumentbrädan och du kan ta bort den med fingret.


Relaterade artiklar


hur man polera keramiska beläggningar
hur du tar bort vatten pumpen på en Ford Ranger
Hur man använder en lera bar på en Vette
hur man får mer körsträcka ur din tank och dina däck
hur tjänsten din sändning själv
hur man byter tändstift i en Hemi 5,7
hur man kontrollerar transmissionsolja i en Saturn CVT
varför är det viktigt att bibehålla rätt lufttryck?
hur man får ut luften ur en lastbil radiator
hur man rengör bort tvål märken på bilrutor