Vad kan jag lägga i min bil för att stoppa ett oljeläckage?

Vad kan jag lägga i min bil för att stoppa ett oljeläckage?

I högre körsträcka bilmotorer, är tätningar och packningar dömd att förlora sin förmåga att hålla olja läcker. Det finns en mängd produkter som finns på auto delar återförsäljare som hjälper en motors tätningar bli mer flexibla för att stoppa oljeläckage. Dessa produkter kan läggas till direkt i bilens olja ärendet och kommer att börja arbeta inom några hundra miles från normal körning

Lucas Heavy Duty Olja Stabilizer

Lucas Heavy Duty Olja Stabilizer är en av de bäst säljande olja kosttillskott i USA, enligt Auto Barn. Produkten, som läggs till din motor olja, har visat sig öka oljans livslängd med 50 procent. Lucas Heavy Duty Olja Stabilizer minskar också eller eliminerar oljeläckage, beroende på hur allvarlig läckan. En flaska (1 liter) säljer för runt $ 10, och den är relevant för en motor som har en 5-liter olja kapacitet. Lucas Heavy Duty Olja Stabilizer kommer inte heller ogiltiga garantier biltillverkaren.

White Shepherd Stoppa läckan Conditioner

White Shepherd Stoppa läckan Conditioner obligationer på nästan vilken motor material, inklusive plast, aluminium, legeringar och metaller . Det sipprar in i en motorns tätningar och får dem att expandera. En 8-ounce flaska vitt Shepherd säljer för runt $ 20, och det behandlar upp till 8 kannor av motorolja. White Shepherd läggs till oljan vevhuset, och det börjar sälolja läckor så fort ett fordon körs.

Bars Läckor motorolja Stoppa läckan

En 15,5-ounce flaska Bars Läckor motorolja Stoppa läckan kommer behandla upp till 6 liter olja i ett fordon som har en oljeläcka. Bar's Läckor skall läggas till med en olja i bilen för att fylla ett motorns packningar och tätningar. För runt $ 5, kommer en flaska Bars Läckor börja täta normal oljeläckage inom 250 miles efter att det lagts till en motor.

Bardahl No-rök Plus Stoppa läcka olja Behandling

Bardahl's No-Smoke Plus Stoppa läckan olja behandling kommer att befria en motor av rökning på grund av smärre oljeläckage. Bardahl s 16-ounce flaska oljeläckage behandling kan behandla upp till 5 liter olja. Det läggs till en motor olja att orsaka tätningar och packningar att svälla för att eliminera läckage. Bardahl s oljeläckage behandling säljer för ungefär $ 6.


Relaterade artiklar


hur du ändrar strålkastarna på en dodge ram
Hur man testar en knacksensoren
hur man byter främre bromsbelägg på en kinesisk skoter
hur man byter batteri i en mercedes nyckel
hur man byter Hyundai torkarblad
hur man installerar en elbil antenn
hur ändrar dimljus i en Ford Fusion
hur man rengör solskydd
hur man polera auto glas
hur du ändrar torkarmotorn på en Saturn