hur man rengör insidan av en automatisk

hur man rengör insidan av en automatisk

Att snabbmat wrapper du tänkt att kasta bort, leran du spåras i från förra månadens kraftiga regn och tjockt lager av damm på instrumentbrädan: Om något av dessa villkor beskriver insidan av din bil, är det dags att rengöra bilen. Du kan släppa $ 100 och ta din smutsiga bil eller lastbil till en detailer. Eller med lite armbåge fett och kanske en halv timme, kan du rengöra insidan av din bil själv till en bråkdel av kostnaden, med några hushållsprodukter

Du behöver:
Dammsugare med förlängningsslang.
Spray-on matta renare.
Spray-on klädsel renare.
Mjuk borste.
Rengöringsmedel för glas.
Allrengöringsmedel sprayar rengöringsmedel.
Pappershanddukar.


1.
Släng några papper, emballage eller andra föremål för stort för vakuum. Anslut vakuum och gå över golv i fram-och baksätet. Vakuum fram-och baksäte grundligt.
2.
Spray klädsel och matta städare i diskret områden för att leta efter missfärgningar före sprutning på valfri färgade områden. Ta bort mattan renare skum med en lätt fuktad trasa. Undvik att göra mattan området våt, eftersom det kan uppmuntra mögel. Med stoppning renare, gnugga in det i fläcken med en borste och låt torka.
3.
Använd fönsterputs spray på passagerarfartyg fönster, vindskydd och bakrutan, torka i en cirkulär rörelse med papper handdukar. Spray och torka bort fönsterputsning lösning på hastighetsmätaren fönster framför ratten.
4.
Spruta och torka allrengöringsmedel på instrumentbrädan, interiör dörrhandtag, hylla framför hastighetsmätare och radio och uppvärmning och luftkonditionering komponenter. Spraya lite på hushållspapper för att rengöra runt någon elektronisk utrustning.
5.
Revacuum golv och säten för att fånga eventuella kvarvarande smuts.

Tips och varningar


 • När du använder allrengöringsmedel rengöringsspray, undvika sprutning rengöringsmedlet direkt på känsliga radio, fönster dörr eller lås eller andra elektroniska apparater för att undvika att skada deras kretsar.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter batteri på en Toyota
  hur att släppa bensintanken på en Dodge lastbil
  hur man får cologne lukt av bilar
  hur man rengör en rostfri
  hur du tar bort en F-150 Super sits hyttens bakre
  hur man håller min rätt lufttryck i däcken vid kallt väder
  hur man installerar blad Anco torkare
  hur man bestämmer betyg Bridgestone däck
  hur man gör bilen en livstid
  hur man byter bromsbelägg utan att vända rotorerna