hur man målar en bil med dubbel-färg

hur man målar en bil med dubbel-färg

Dubbel-Färg ger ett komplett sortiment av produkter för reparation och underhåll av bilar och lastbilar, bl. a. olika typer av färger för organ, hjul och även motorer. Dubbel-Färg Färgen kan appliceras i spray form och kan förvandla din bil med bara ett par rockar. Oavsett om du är helt ändra färgen på din bil, eller bara att tillämpa vissa touch ups till en blek eller skadade området, kan en korrekt användning av dubbel-Color produkter vara nyckeln för att få ett bra resultat

Du behöver:
Vatten .
Ren trasa.
Drop dukar.
Dubbel-Color spray primer.
Dubbel-Color sprayfärg.


1.
Parkera bilen på en skuggig och sval plats. Dubbel-Color hemsida tyder på att den idealiska temperaturen för målning är mellan 55 och 75 grader Fahrenheit.
2.
Torka bilen ner med en fuktig trasa för att avlägsna smuts, skräp, olja eller andra föroreningar från bilens yta. Låt bilen torka helt innan du fortsätter.
3.
Sand bilens yta lätt med fint sandpapper. Detta kommer att bidra till att undanröja eventuella återstående smuts samt gör bilens finish mer accepterar färgen. Torka av ytan igen med fuktig trasa för att avlägsna damm som skapats av slipning. Låt bilen torka helt innan du fortsätter.
4.
Omfatta alla områden av bilen du inte vill måla med drop dukar för att skydda dem från sprutdimma.
5.
Applicera ett skikt av dubbel-Color primer till bilen. Håll kan åtminstone 8 inches från ytan av bilen och röra sig i mjuka, svepande rörelser. Om möjligt, börja och avsluta varje pass av färg utanför det område du tänker måla för att säkerställa jämna kanter. Följ torktid instruktioner för primer innan färgen.
6.
Applicera dubbel-Color färg till bilen med samma teknik som i steg 5. Generellt behöver du minst tre lager, följ instruktionerna torkning för att avgöra hur lång tid att vänta mellan lagren. Om du önskar en mörkare färg, använda mer rockar. Låt färgen torka ordentligt innan du kör bil.

Tips och varningar


 • Om bilen är mycket smutsig, lägga diskmedel till din fuktig trasa för att grundligt rengöra ytan. Du kan också rengöra bilen med en skurborste för att avlägsna några riktigt svåra fläckar.
 • Varje dubbel-Color produkt kommer att få instruktioner på förpackningen för rätt övermålning och torktider. Följ dessa anvisningar baserat på din produkt så att du kan erforderlig torktid.
 • Använd alltid aerosol färgprodukter utomhus eller i ett område med god ventilation för att undvika inandning av giftiga ångor.
 • Var noga med att inte använda grovt sandpapper eller trycka för hårt med sandpapper, eller om du riskerar att skada bilens finish.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort torkararmarna från en Dodge Dakota
  hur man kan dra en bromsrotortemperatur
  hur du ändrar rotorer på en Cheva Tahoe
  hur man använder sandpapper för att avlägsna överskott röra upp färgen från bil
  hur en bil A / C kompressor fungerar
  hur man förlänga livslängden för din bil batteri
  Hur ofta ska du tjänst auto AC?
  hur reparera slangen på en återgång radiator reservoar
  hur du tar bort skriver från en bil vindruta
  hur man får ägg bort av billack