hur du tar bort bilvax från en stötfångare

hur du tar bort bilvax från en stötfångare

Bilvax är en produkt att tillämpas på kroppen av din bil att lägga Sheen, men det kan faktiskt göra din bil ser värre om du råkar använda den i andra områden. Om bilvax blir på din stötfångare, kan det hårdna och torka in en envis fläck. Tyvärr kan du inte bara skrapa bort vax, eller du kan permanent skrapa din stötfångaren. Du kommer att ha för att mjuka vaxet med hjälp av ett milt produkt som inte skadar din stötfångare och använd mild borttagning metod

Du behöver:.
Frottéhandduk
. Bilhandlare spray.
Bomullspinnar.
Krämig jordnötssmör.
Liten skål.
Gammal tandborste.


1.
Applicera ett tunt lager av bilhandlare spraya på vax plats på din bil stötfångaren. Gnid Spraya vaxet med en frottéhandduk för att hjälpa lossa torkat vax.
2.
Spray bilen detailer på en bomullspinne. Torka av bomullspinnen runt någon vax som torkat i alla kanter eller sprickor på stötfångaren som du inte kan nå med en handduk.
3.
Lägg tillräckligt krämig jordnötssmör i en liten skål för att täcka vaxet området om fläcken inte lossnar med detaljer spray. Placera skålen i mikrovågsugnen i cirka 30 sekunder eller tills jordnötssmör är fullständigt uppvärmd igenom.
4.
Stick borst av en gammal tandborste i det varma jordnötssmör. Skrubba vaxet försiktigt bort fläcken med borsten-oljan från jordnötterna bidrar till att mildra vaxet utan att repa din stötfångare, enligt Popular Mechanics Magazine. (Se referenser)
5.
Spraya stötfångaren med en lätt imma på detaljer spray. Smooth bort jordnötssmör och lossade bilvax med frottéhandduk, låt sedan stötfångaren torr.

tips och varningar


 • Du kan köpa bilhandlare spray i butiker automatisk leverans eller järnaffärer-det är vanligtvis kallas "dimma och torka," oavsett varumärket.
 • Försök aldrig att bända upp den torkade bilvax utan mjukgörande det först eftersom du kan repa din stötfångaren.


 • Relaterade artiklar


  hur kontrollerna av olja för automatiska växellådor i en Saab
  jeep pickup torkararmen avlägsnande
  hur man öppnar ett fryst bildörr utan deicer
  hur man målar ett avgassystem
  hur man byter bromsbelägg på en Mercedes-Benz
  hur man byter ramlager
  hur man köper reservdäcket fälgar offline
  hur man bestämmer betyg Bridgestone däck
  hur man byter en termostat i en bil
  hur detalj bilen interiör