Silverado stuga luftfilter installation

Silverado stuga luftfilter installation

Installera en stuga luftfilter till en Chevy Silverado är en enkel process som bara tar några minuter, en ficklampa och en skruvmejsel. Dessa luftfilter är viktiga för att bibehålla kvaliteten i inandningsluften i din bil och kommer att hålla lukt från motorn kommer in, tillsammans med partiklar av material från utsidan. Även om inte ett större underhåll objekt, som ersätter det här filtret kommer att hjälpa konsumenten säkerhet och respekt för sin enhet

Plats

Placering av kabinen luftfiltret i Silverado är enkel som den är faktiskt placeras inuti fordonet. Under instrumentpanelen på passagerarsidan är en kick panel placerad strax under handskfacket. Fyra skruvar håller den på plats och måste tas bort med en stjärnskruvmejsel för att komma till stugan luftfiltret. Gång bort, kan luften i kabinen filtret dras ut och undersökas.

avlägsnande /montering

Egentligen två luftfilter är sammankopplade i facket. Ta bort dem separat istället för båda på samma gång eftersom det skulle kunna bryta slots hålla dem på plats och få dem att inte hålla i framtiden filter kabinluften. När de har tagits bort, byta ut dem mot nya luftfiltren genom att skjuta dem i separat för att slutföra installationen. Båda filtren kommer att vara av samma storlek så det blir ingen anledning att oroa sig för vad som händer där i detta fall.

Dubbelt luftfilter systemet är utformat på fall man går ut kommer andra att kunna fånga något att försöka komma igenom för längre livslängd. Allmänna ersättning för dessa filter bör ske på 50. 000-mil märke för optimal prestanda.


Relaterade artiklar


hur du tar bort Nissan Quest hjulsidor
hur man kan återställa en VIN-nummer med syra
hur du tar bort vindrutetorkarna på sena modellbilar
hur man byter vindrutetorkare på en Dodge Dakota
hur man rengör bilen täcker
toyota broms avlägsnande
hur du tar bort beläggning fälg
hur man byter vätskan i en jeep överföringen
hur du tar bort bakre trummor på en Ford Focus
hur man kan återställa Porsche hjul cookie cutter