hur man fixar det bromsljud från nya bromsarna på en Buick mötesplats

hur man fixar det bromsljud från nya bromsarna på en Buick mötesplats

Bromsljud-typiskt högfrekventa gnissel-är mycket vanligt när nya bromsar har installerats, antingen på en Buick Rendezvous eller annat fordon. Det är mest troligt orsakat av nya delar sittplatser sig själva och arbetar mot varandra för första gången. Stillande bullret kan vara enkelt och billigt om du följer dessa steg, tillverkade lösningar finns även i auto-delar butiker

Du behöver:
Zinkoxid blandning
. . Applikator borste


1
Identifiera vilka däck har raster -. . Om bilen har framhjulsdrift, back-hjulsdrift eller fyrhjulsdrift. Du kan se bromsskivor genom öppningarna på hjulet eller RIM, men i vissa fall kanske du måste ta bort hjulet för att få tillgång till bromsskivan.
2.
Borsta att applicera ett skikt av zinkoxid till de mekaniska delarna som omger skivbroms. Inga delar måste tas bort, och ingenting kommer att skadas av zinkoxid, så gäller det att frikostigt området runt skivbroms.
3.
Upprepa steg 2 för den andra bromsen skiva, om din bil har fyrhjulsdrift, även upprepa steg 2 med den andra uppsättningen av bromsar.

tips och varningar


 • Om du fortsätter att höra bromsljud, kunde det bero på problem med installationen. Vid det tillfället tar bilen till din lokala mekaniker för att undvika ytterligare problem med bromssystemet.


 • Relaterade artiklar


  hur man installerar ford tändkablarna
  hur man byter en luftkonditioneringen filter i en Honda
  hur man håller fåglar av min bil
  hur korrekt avbrott i en ny bil
  hur man använder 10W40 olja i en Jeep Cherokee
  diesel turbo information
  hur man håller den svarta krom rent på min PT Cruiser
  hur man installerar spiralfjädrar på chocker
  hur kontrollerna av olja för automatiska växellådor i en Saab
  hur du ändrar dimljus på en Dodge Charger