hur man får rost bort av dubbelt avgassystem tips

hur man får rost bort av dubbelt avgassystem tips

Dubbla avgasrör tips kommer beståndet på många fordon och är också en populär uppgradering på eftermarknaden. Dubbla avgasrör tips ser sportig och är ett utmärkt sätt att förbättra utseendet på bilens utsida. De flesta dubbelt avgassystem tips är tillverkade av krom eller rostfritt stål. Även rostfritt är mer korrosionsbeständig än krom, båda typerna av ytbehandlingar kan rosta om de inte sköts ordentligt

Du behöver:. .
Mild tvål eller rengöringsmedel (diskmedel eller Simple Green)
Trasor.
Metal polish.
Stålull.
Aluminiumfolie.
Vit vinäger eller Coca Cola.


1.
Ta loss avgasröret tips om de är bultade på. Detta gör det lättare att rengöra hela ytan av tips. Hoppa över detta steg om de är svetsade på eller om du inte vill ta bort dem.
2.
Tvätta avgassystem tips med milt rengöringsmedel och rena, torra handdukar. För en renare du kan använda diskmedel eller en produkt som Simple Green.
3.
Polska avgasröret tips med en god kvalitet metall polish som blå-JOBB. (Se Resurser) Applicera polera med en ren, torr handduk och sedan polera ut att få en uppfattning om var rost finns.
4.
Ta bort svåra rost som har medfört små skrovlig med en mycket fin stålull pad och metall polish. Gnid polska till den rostiga områden. Skölj tipsar noga med vatten.
5.
Bort rost som inte lossnar med krom lack med aluminiumfolie och vit vinäger. Vik aluminiumfolie till en handflata kvadrat och doppa folien i ättika. Placera folien i handflatan och gnugga det på rost på avgassidan tips. Upprepa processen tills rost. Du kan ersätta Coca Cola för vinäger. Skölj tips med vatten och torka.
6.
Polska tipsen igen med kromade lacket när du använder vit vinäger och aluminiumfolie. Använd en ren, torr handduk för att tillämpa den polska och sedan polera bort det.

Tips och varningar


 • Om rosten har ätit i krom och fick det att flake och grop illa, kommer tips behöver bytas.


 • Relaterade artiklar


  hur man tar betalt extra batterier ur ett fordon generator
  hur man mäter avgasmottryck
  hur man byter en pollenfilter på en Subaru Impreza
  hur man rengör mocka bilsäten
  hur du ändrar luftfiltret på en Honda CRV
  hur man byter motor olja i en Mazda CX-7
  hur man kan anpassa bmw strålkastarna
  hur man får ett bostadsområde parkeringstillstånd
  hur man använder en bärbar JumpStarter
  Hur dieselmotorer arbete?