hur du lägger till olja till hydraulisk domkraft

hur du lägger till olja till hydraulisk domkraft

När det är dags att arbeta på din bil, vanligtvis den innebär en hydraulisk domkraft i en eller annan form. Kanske behöver du byta olja eller göra bromsarna. Men om den hydrauliska domkraften låg på olja, då inte bara kommer att lyfta inte är tillräckligt hög, kan inte lyfta alls. För att åtgärda problemet måste du lägga till olja till Jack, som inte är komplicerat att göra, du bara måste veta var man ska lägga till oljan. I detta fall är uttaget en hantverkare 2-tons aluminium jack, men processen är liknande för andra uttag samt

Du behöver:.
Skruvmejsel.
Hydraulisk domkraft olja.


1.
Placera domkraften framför dig så att handtaget är närmast dig. Ta bort magnetiska magasinet vid slutet av uttaget genom att lyfta ut den. Detta exponerar justerskruvarna på undersidan av domkraften.
2.
Skruva loss skruven fyller placerad vid foten av jack i sig, precis vid cylindern med hjälp av skruvmejsel. Det finns flera kontakter i ena änden som läste "Justera inte", och dessa är inte de som du vill. Du vill att ensamma kontakten rätt på kroppen av cylindern själv.
3.
Häll hydraulisk domkraft olja i fylla hålet tills den når toppen av hålet. Sätt sedan tillbaka pluggen med hjälp av skruvmejsel. Höja och sänka domkraften flera gånger att reda ut eventuella luftbubblor som kan finnas.


Relaterade artiklar


hur till vända bort en Honda ljus kontrollera motorns
hur man byter en switch bromsljus
hur du tar bort tejpen rester från bil vinyl
hur man byter bakre kavaj chocker
hur man målar fendern gjutning på en Jeep Cherokee
hur man rengör en Honda Fit
hur man upptäcker en dålig u gemensam
hur tjänsten strålkastarna på en Ford EF
hur man roterar däcken Volkswagen kanin
hur reparera apelsinskal metalliclack arbete