Hur man använder en twister säkerhetsvajern

Hur man använder en twister säkerhetsvajern

En Låstrådstång eller säkerheten tång wire, är ett verktyg användas för att snabbt och konsekvent twist och garantera säkerhet wire. Används inom luftfarten och racing, säkrar säkerhet tråd lås för att förhindra dem från att lossna. Säkerhet tråd finns i olika typer och vikter. Den tunnare tråd kan vridas för hand, tjockt säkerhetsvajern kräver användning av en tråd Twister. En tråd twister är en tre-funktion tång som håller, vrider och skär

Du behöver:.
Säkerhetsvajer
. Låstrådstång (tång).
Avbitartång.
Skyddsglasögon


1
Slinga säkerhet tråd genom fästelementet -. . Mutter eller bult-med extra kabel för att nå stabiliserande enhet
. 2.
Loop säkerhet tråd genom hålet i fästet medurs så att fästanordningen inte kan lossna. Dra kabeln ordentligt i riktning mot den andra bulten eller stabiliserande enhet.
3.
Twist de båda ändarna av säkerhet tråd två gånger. Föra de två samman ändarna och klipp twister säkerhetsvajern på ledningarna intill den punkt där de kommer att uppnå infästning enheten. De två säkerhet kabeländarna kommer att ligga bredvid varandra i twister säkerhetsvajern käkar.
4.
Dra twist ratten på Låstrådstång, håller en tång för att hindra dem från att vrida bakåt. Låt twist ratten dras in. Inte över-twist eller säkerhet wire kan försvaga eller bryta.
5.
Klipp av Låstrådstång, gänga en kabeländan Fastening enhet, loopen den andra kabeln avslutas omkring den fastsättning enhet, starta en twist för hand och upprepa säkerhet förfarandet tråd twister.
6.
Klipp kabeln, vilket innebär att ungefär 1 /4 tum, eller tre vändningar. Crimp ändarna och stoppa säkerhet kabeln runt fästet enheten.

Tips och varningar


 • Smörj spiral av Låstrådstång ibland. Vändbar säkerhet tråd twisters har både höger och vänster kapacitet twist.
 • alltid skyddsglasögon när du använder twisters säkerhet tråd. Den vadderade handtag på twisters säkerhet tråd är inte isolerade så de är inte lämpliga för elarbeten.


 • Relaterade artiklar


  hur man bestämmer betyg Bridgestone däck
  hur man byter en termostat i en 3,4 bilmotor
  hur du hittar den tillverkningsdatum på ett däck
  gmc förrätt avlägsnande
  Mazda 3 dimljus ersättning
  hur man återställer motorn meddelanden på ett Cadillac DeVille
  hur du tar bort detaljer ränder från en bil
  hur tjänsten en Ford balsam fokus luft
  hur man byter en vevaxel lägesgivare i en Jeep Wrangler
  hur man ändrar främre stötdämpare på en Dodge lastbil