Ford Ranger broms behållare bort

Ford Ranger broms behållare bort

Borttagning av reservoaren utanför huvudcylindern av en Ford Ranger är faktiskt en mycket enkel uppgift. Det viktigaste för att förhindra att bromsvätska läcker till fordonet. Bromsvätskan är mycket aciditic och kan orsaka allvarliga skador på färgen på din Ranger. Med huvudcylindern från lastbilen och placera den i ett skruvstäd bidrar till att ge dig den hävstångseffekt du behöver för att dra behållaren från cylindern

bort huvudcylindern

bort huvudcylindern genom att koppla loss bromsrör från sidan av cylindern. Du behöver en skiftnyckel för att lossa ledningarna. Koppla loss ABS raderna om tillämpligt. ABS Sensorn är ansluten till ett kabelnät som är installerad på framsidan av huvudcylindern. Strömkabeln kopplas bort genom att separera flikarna på kontakten och dra upp den. Du kommer att märka baksidan av huvudcylindern är kopplade till bromsen booster och höll på med två bultar. Lossa skruvarna med en hylsnyckel och skjut huvudcylindern ut.

Ta bort Reservoir

Lyft av toppen av flaskan. Du kommer att vilja hälla ut bromsvätska i en kastrull innan du tar av reservoaren. När behållaren är tömd, placera den i ett skruvstäd. Ta tag i reservoaren och vicka den fram och tillbaka tills den lossnar från huvudcylindern. Du kan också bända bort det med en skruvmejsel.

Installera Master Cylinder Reservoir

För att installera huvudcylinder reservoaren, håller huvudcylindern i skruvstycke och den nya reservoaren över kragarna på plats. Ta tag i reservoaren ordentligt och klippa fram och tillbaka samtidigt som du trycker ner. Reservoaren kommer att tätningen på plats, och kragarna låser i behållaren. Häll inte bromsvätska i reservoaren tills huvudcylindern är installerat i bilen.


Relaterade artiklar


Hur berätta om dodge ram chocker är dåliga
hur man polera vinyl fönster
auto läder rengöring
hur man rengör takluckan på en Toyota Sienna
Fördelarna med kväve i däck
hur du tar bort bil dubbelhäftande tejp
Hur kylvätska få dras tillbaka in i motorn?
hur man får svart fender bloss rent på en Jeep Wrangler
kylfläkten problem
hur man byter dimljus i en Hyundai Santa Fe