hur tätning pickup slagklippare

hur tätning pickup slagklippare

Plocka upp slagklippare, eller kapell, är en av de mest användbara tillbehör som finns till en pickup. De tillåter dig att täcka och säkra poster i baksidan av lastbilen, men är generellt inrättats för snabb borttagning när en fri säng krävs. Vid installation eller ominstallation av en pick up topper är det viktigt att se till att tätningen är bra och kommer inte att läcka. Nästan alla läckor i pickup toppers inträffa där topper möter flaket

Du behöver:.
Stängt tejp cel skum tillgänglig på varje bildelar eller järnhandel.
.
Skrapan.
Hjälpare.

Installera ett förseglat topper


1.
Lokalisera läckan i ett installerat topper. Markera platsen, ta sedan bort topper för att inspektera och reparera tätningen.
2.
Inspektera topper och kanten på pickup säng för något utskjutande som behåller topper från sittande stadigt på flaket. Gamla skumtejp är ofta en brottsling. Skrapa, tvätta eller ta bort någonting som kan hålla topper från komprimera tätningen. Många nyare pickuper har ett stort gummitätning inbyggd i botten av topper kanten. Inspektera tunga tätning för revor, sprickor, eller någon pinnar, stenar eller annat skräp som kan hämma en bra tätning.
3.
Installera skumtejp längs kanten av lastbilen, klibbiga sidan nedåt. Ställ topper på sängen av trucken. Drag inte topper på bandet. Sliding gör att bandet att riva, så får du läcker vid tår platser. Du måste faktiskt plocka upp det och sätter ned den.
4.
Re-inspektera tätningen när topper är satt på plats. Från insidan av flaket, leta efter några synliga dagsljus. Lyft och placera skumtejp i synliga öppningar.
5.
Bolt eller klämma topper på plats.

Tips och varningar


 • alltid få hjälp när du tar bort eller installerar en pickup topper. Även lätta slagklippare är tunga och otympliga för en person att hantera på egen hand. När det gäller glasfiber slagklippare kan du behöva två eller tre medhjälpare.
 • Generellt skumtejp rullar är märkta speciellt för tätning pickup slagklippare, och en rulle är det korrekta beloppet för tätning en pickup topper.
 • Efter att ha arbetat på topper, och innan de kör bil, alltid kontrollera att topper är ordentligt skruvad eller fastklämda på flaket.


 • Relaterade artiklar


  hur man får tvål bort av bilrutor
  hur man tvättar bil fälgar och däck
  blazer huvudcylinder reservoar avlägsnande
  hur man byter säkringarna på en Harley väg glid
  hur de ska rikta auto strålkastare
  bältade vs radialdäck
  hur du gör din bil längre
  Hur man testar Färgtoning
  Var kan jag köpa silikonfett?
  hur man ersätta förlorade fjärr nyckel öppnare för Ford Ranger