hur man rengör en interiör bilbarnstol

hur man rengör en interiör bilbarnstol

Rengöring av insidan av din bil kommer att bidra till att förlänga livslängden på din bil är klädsel och mattor. Om smuts finns kvar på din bil stoppning, börjar agera som sandpapper och börja att försämras din inredning och fläckar kvar på bilens interiör kan börja att orsaka tyget att bryta isär. Hålla din bilbarnstolar ren kan också bidra till att bibehålla andrahandsvärdet på din bil och få dig mer när du säljer eller handel i bilen

Du behöver:.
Latexhandskar
Stain behandling (läder eller tyg).
Stark dammsugare.
Mjuk ludd borste.
Skyddande beläggning.


1.
Ta bort alla stora bitar av skräp och skräp från bilsätet för hand. Använd skyddshandskar när detta görs.
2.
Använd fläckborttagningsmedel att bli av med alla fläckar som kan finnas på din bilbarnstol. Den typ av fläckborttagningsmedel du använder beror på vilken typ av tyg som täcker din plats. Använd till exempel ett rengöringsmedel som är beräknat för läder på lädersäten. Följ tillverkarens anvisningar för användning av rostfria bort produkten.
3.
Torka sätet med en torr handduk för att avlägsna överflödigt skräp och torka så mycket av fläcken renare som möjligt. Låt stolen att torka helt innan vi går vidare.
4.
Dammsug sätet noga med hjälp av en kraftig dammsugare med en smal fattning bifogad fil eller använda en vakuum vid en biltvätt eller underhåll av fordon område. Var försiktig när du dammsuger, men se till att få alla smuts och skräp från sätet. Arbeta vakuum i det område där sätet uppfyller tillbaka för att få något som har fallit ner i detta område.
5.
Kör en mjuk borste ludd över sätet för att plocka upp några små bitar av ludd eller skräp som kan ha lämnats kvar.
6.

Applicera en skyddande beläggning på sätet att skydda den från fläckar och smuts. Återigen är det viktigt att använda en skyddande tätningsmedel som är avsedd för din bil klädseln.

Tips och varningar


 • Rengör era platser en gång i månaden för att bibehålla deras rent utseende och skydda dem från skador. Läs tillverkarens anvisningar om tillämpningen av den skyddande tätningsmedel som det kanske bara behöver tillämpas en gång per år i stället för att varje gång du rengör sätet.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan stoppa nya torkarblad från gnisslande
  vad gör däckstorlek nummer P205 55r16 menar?
  hur man håller fåglar från att bygga bon under bilen huvor
  instruktioner för att ändra bromsbelägg på en Chevrolet Avalanche
  hur man bifoga en blind fläck spegel
  Fördelarna med katalysatorer
  hur man rengör galvaniserad släpvagn fälgar
  hur ta hand om en bil med 100.000 miles eller mer
  bil garanti råd
  hur man återställer olja ljus ändra indikatorn på 1990-1994 corvette