hur man byter en strålkastare i en skogvaktare

hur man byter en strålkastare i en skogvaktare

En trasig eller utbränd strålkastare är en stor säkerhetsrisk med ditt fordon. Inte bara kan det minska din synlighet på natten, men du kan få en biljett för defekt utrustning också. Allt som allt är det i ditt bästa intresse att byta glödlampan genast bör du börja uppleva problem med en. Ersätta en strålkastare på din Subaru Forester är en snabb och enkel process

Du behöver:. .
Kryssmejsel
Platt skruvmejsel eller tång (tillval).
Mjuk trasa eller handskar.
Ersättning strålkastare (s).


1.
Lokalisera fästskruven på vindrutan rengöringsmunstycke och ta bort den med hjälp av en kryssmejsel. Lean munstycket Vindrutespolare åt sidan för att få tillgång till glödlampan under den.
2.
Fatta lampglaset och vrid den motsols för att ta bort den. Leta reda på hållaren våren på lampan montering och ta bort den. Du bör kunna ta bort det med fingrarna, men en platt skruvmejsel eller tång kan vara nödvändig.
3.
Dra glödlampan och kontakten rakt ut i församlingen. Ta bort den elektriska anslutningen från glödlampan och kasta den trasiga glödlampan.
4.
Anslut den elektriska anslutningen till den nya glödlampan. Var försiktig att inte vidröra glaset på halogenlampan-olja från fingrarna kan orsaka lampa misslyckande. Om du behöver hantera glaset, använd en trasa eller ett par handskar.
5.
Sätt i glödlampan och elektriska kontakten till strålkastaren montering och fäst det med det säkringsfjädern. Byt lampskyddet.
6.
Upprepa processen på motsatta strålkastare om så önskas. Det är rekommenderat att teplace din strålkastare i par för att se längre liv.
7.
Tillbaka vindrutan rengöringsmunstycke till rätt position och fäst den med fästskruven. Dra åt skruven helt med Phillips-skruvmejsel.


Relaterade artiklar


hur man byter batteri i en GM avlägsen
hur man byter olja och oljefilter på en bil
hur man polera en kromad stötfångare
hur man rengör van mattor
hur täta koppar
Hur fungerar en olja funktion liv mätare?
hur att göra sig ett bilbatteri
hur man rengör en radiator hemma
hur man kan återställa Porsche hjul cookie cutter
hur fett en Isuzu hjullager