förseglade med framhjulet underhåll

förseglade med framhjulet underhåll

Navet lagret ersätta behovet av den enskilda hjullager. Navet bär är en egen sluten församling som innehar och smörjer lagren. När hjulnavet lager går dåligt, kan du bygga dem inte. De måste bytas ut. De är fristående, så de inte behöver smörja eller någon typ av uppmärksamhet innan byte. De gör uppgiften att ersätta din lager enklare än de dagar installera hjullager och sina lopp

Ta bort Hub Bearing

Hissa upp bilen och ta bort hjulet. Du kommer att behöva ta bort bromsok genom att ta bort de två skruvarna i baksidan av bromsoket. Bromsoket kan tas bort genom att dra upp den. Om bromsok är envis, kan du trycka på den med hammaren och det kommer att lossa greppet. Dra av rotorn från den spindeln genom att skjuta den mot dig. Detta kommer att utsätta den förseglade med. Den förseglade med är på en låsmutter på spindeln. Du kan använda en djup brunn uttag ansluten till en hylsnyckel att ta bort muttern. Det blir tre skruvar i baksidan av lagringsdelen också. Ta dessa bort med en hylsnyckel. Koppla bort eventuella ABS ledningar som är knutna till lagret. Du kan nu glida de gamla lager av helt.

Installation av navet Bearing

Skjut det nya lagret till spindeln och säkra den på plats med de gamla bultarna. Anslut ABS-sensorer om fordonet är utrustat. Dra inte åt förrän alla bultar är igång. Dra åt fackman först. Dra åt andra fästskruvar, och detta kommer att hålla navet lager på plats. Skjut rotorn tillbaka över navet lagret. Placera bromsok församling över rotorn och säkra den på plats med skruvarna som togs bort från bromsoket montering tidigare. Installera hjulet och dra åt muttrarna och lägre trucken. Kontrollera att alla muttrarna är åtdragna när fordonet är på marken. Upprepa dessa steg för att passagerarsidan av bilen. Pumpa på bromspedalen några gånger innan du kör fordonet.


Relaterade artiklar


hur man får nycklar ersättning toyota
hur man kan hoppa starta en motorcykel
hur man rengör målade hjul
hur rinna en Ford momentomvandlare
hur reparera slangen på en återgång radiator reservoar
hur platser skick läder
hur man återställer airbag varningslampan i en Windstar
hur man gör vindrutetorkare längre
hur man installerar en gömde glödlampa
hur man installerar en Toyota Matrix luftfilter