det bästa sättet att ta bort fina repor och smuts inbäddade från Auto Paint

det bästa sättet att ta bort fina repor och smuts inbäddade från Auto Paint

Det är nästan omöjligt att undvika ljus repor och smuts på bilar som används regelbundet. Krossade insekter, svampar orena, fågelspillning och väg smuts kan alla orsaka repor i din färg. Även med drive-through biltvättar eller tvätta bilen med svampar som är ännu ett dugg smutsig kan orsaka fula virvel märken. Lyckligtvis finns det flera produkter tillgängliga som tar bort dessa virvlar och skräp från din färg

förebyggande vård

En av de bästa sätt att ta bort repor och smuts är att vara säker på att de aldrig visas i första hand. Tvätta bilen en gång i veckan minst. Tillåta smuts att bygga upp kan leda till omfattande lackskador. Se till att allt du använder för att tvätta bilen är ordentligt rengjord och fri från smuts. Smuts på en svamp är den främsta orsaken till virvel märken. Att hålla bilen ren och vaxat också förhindrar väg grime och bitar bugg från att fastna direkt till din färg, vilket gör dem lättare att rensa bort.

Bort Grime

Det finns flera bilvårdsprodukter där ute som särskilt utformats för att ta bort smuts, SAP och krossade insekter från bilens färg utan att orsaka någon skada. Dessa produkter fungerar fantastiskt och de flesta är billiga. Använd inte starka tvålar som diskmedel. Ta av grime, kommer din avsluta kräva en förnyad ansökan av vax. Om du inte känner för att ta sig tid att vaxa bilen, kan du använda en spray-on vax. Dessa produkter är utmärkta tillfälligt skydd mellan full vax jobb.

Bort Virvlar

Precis väg grime, finns det produkter speciellt framtagna för att avlägsna lättare repor och virvlar från färger. Följ anvisningarna på flaskan och ha tålamod. Ofta tar bort virvlar och repor, speciellt från stora områden, kan ta upp en hel eftermiddag. Swirl Remover är huvudsakligen låggradig thinner, så se till att tillämpa den på trasa eller svamp du ska använda och inte direkt till din färg. Undvik polering klara sig fram till din primer. Även om detta skulle ta viss ansträngning är det möjligt.


Relaterade artiklar


hur man programmerar toyota nyckelbrickor
hur man får information bildäck
hur man sparar pengar köpa däck
Hur fungerar en olja funktion liv mätare?
hur man rengör läder bilsäten av däck smuts
hur man ansöker däck dressing
hur du håller din bilhall nya
hur man ändrar Power Stroke bromsbelägg
hur du ändrar ditt motorns kylvätska
hur du ändrar styret grepp på en Honda Ruckus