Hur du laddar batteriet gas scooter

Hur du laddar batteriet gas scooter

Skotrar är roliga fordon att köra runt i stan, men de är normalt inte används för dagliga transporter. På grund av detta kan de sitta för lång tid, och på grund av att delar tenderar att slitas ned. Batterier laddas ur helt naturligt med tiden, så om din skoter har suttit under lång tid, så kommer du förmodligen att behöva ladda batteriet innan du kan köra den igen

Du behöver:
Batteriladdare
. . Förlängningssladd (tillval).


1.
Park skotern på en plan yta och se till att cykelställ är utvidgas så att skotern inte kommer att rulla någonstans. Kontrollera att det finns ett eluttag i närheten. . Så kan du koppla in laddaren
2
Placera laddaren bredvid skotern och lyft upp sätet eller batteriluckan, beroende på din scooter, för att komma åt batteriet. Kläm den röda tråden i batteriladdaren på den röda eller positiva polen på batteriet, och klämma den svarta kabeln från batteriladdaren på den svarta eller negativa polen på batteriet.
3.

Justera inställningarna på laddaren för din tidsplan. Ju lägre strömstyrka på laddaren kommer mer noggranna och fasta avgiften vara, men det tar längre tid. Ju högre strömstyrka, desto snabbare avgifter, men batteriet kommer inte att få en mycket full laddning, vilket innebär att det inte kommer särskilt länge.
4.
Anslut batteriladdaren in i väggen, eller om du inte har tillräckligt med längd på väggen, använd förlängningssladd. Låt batteriet sitta och ladda i minst en timme, så kan batteriet suga upp avgiften så mycket som möjligt. Om du har en automatisk laddare-vilket betyder att den stängs av automatiskt när batteriet är fullt-du kan lämna laddaren på natten och få bästa möjliga avgift. .
5
Koppla bort laddaren och koppla bort alla av klämmorna efter några timmar, eller om du har en automatisk laddare, när den säger att det är gjort. Försök sedan starta skoter. Om den inte startar, kan du behöva byta ut batteriet.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en ECOTEC-motorn
hur täta koppar
hur man ändrar Power Stroke bromsbelägg
hur du väljer en hjulklossindikator
hur man fixar vita fläckar på aluminiumfälg
hur man byter en c6 strålkastare
Hur byter jag en förrätt på en Jeep Wrangler?
hur man målar en mustang
hur du ändrar luftfiltret på en Honda CRV
hur du ändrar bromsbelägg på en Dakota