hur man rengör en rostfri

hur man rengör en rostfri

Rostfritt stål är ett allt vanligare material som används vid tillverkning av högpresterande bil och halsdukar lastbil. Företag som Magnaflow är specialiserade på tillverkning av hög kvalitet av rostfritt stål avgassystem komponenter som ser bra ut, bättre resultat än original avgassystem och är extremt hållbara. På grund av lokaliseringen av rostfritt stål halsdukar under bilen, de är också ständigt utsätts för smuts, vatten och smuts när fordonet körs. Rostfritt halsdukar bör rengöras ofta för att bibehålla bästa utseende.

Du behöver:
Jack och står (valfritt)
. Vatten och slang.
Biltvätt mitt eller luddfri handdukar.
Milt rengöringsmedel (diskmedel).
Rengöringsmedel för glas.
Rengöringsmedel för rostfritt stål /polish.


1.
Höj fordonets bakre del med en domkraft och placera den ordentligt på pallbockar så att du kan få tillgång till halsdukar.
2.
Skölj av ljuddämparen (eller halsdukar, om det finns mer än en) med vatten från en slang. Om bilen har nyligen driven, gör detta när halsdukar har svalnat.
3.
Blanda mild tvål (diskmedel eller liknande) med vatten i en hink. Använda en biltvätt vante eller en frotté trasa, tvätta ljuddämpare. Glöm inte att rengöra runt avgasröret tips och precis innanför spetsen för att ta bort svart kol som bygger upp från avgaserna. Skölj ljuddämpare noga med vatten och torka den med en trasa.
4.
Bort mer envisa fläckar från en rostfri genom att blanda bakpulver och vatten till en pasta. Börja med två eller tre teskedar bakpulver och blanda i en skål med vatten tills den bildar en smidig pasta. Använd en frottéhandduk att tillämpa klistra in på varje fläckar på metall, försiktigt gnugga klistra in fläcken tills den lyfter ut den. För riktigt svåra fläckar, använd en mjuk borste med pasta på den. Skölj ljuddämpare med rent vatten och torka den.
5.
Bort eventuella fingeravtryck med fönsterputsmedel. Spraya en liten mängd av renare på fingeravtryck och envisa fläckar och sedan polera dem med en frottéhandduk.
6.
Avsluta rengöringen jobbet genom rengöring och polering ljuddämparen med en rostfri renare och polering produkt såsom typ från Simple Green. Spraya renare rikligt på det ljuddämpare och sedan torka ned den med en ren, torr frottéhandduk, polering av ljuddämparen som du torkar av polska bort. Var noga med att torka ljuddämparen helt.


Relaterade artiklar


hur du tar bort rostiga flänsbultarna från avgaser
hur man kan återställa Porsche hjul cookie cutter
hur man installerar hårdvara registreringsskylt
hur man installerar en Dodge RAM sits bil
hur man återställer olja ljus på en Cheva banbrytande
hur man väljer rätt däck
hur du tar bort gula färg linje från bil
hur man roterar däcken Volkswagen kanin
Jeep Grand Cherokee huvudcylinder problem
hur man fixar en bil spegel av dig själv