hur man installerar chocker på en Ford Focus

hur man installerar chocker på en Ford Focus

När Ford Focus infördes år 2000, var en av dess definierande egenskaper det europeiska projektet, som omfattade bakhjulsupphängning. Även massor av fordon använda en bakre fjäder och separata chock kombination använde Focus det med en individuell bakhjulsupphängning, förbättra hantering och rida längs vägen. Om chocker i baksidan av Focus slits ut, kommer den bakre delen av bilen börjar flyta över gupp och åkkomfort kommer att drabbas

Du behöver:. .
Jack
Pallbockar.
Tire järn.
3/8-tums Ratchet och uttag.
Fast nyckel set.
Ersättning chock.


1.
Lyft upp Focus, med hjälp av domkraft, och placera den på pallbockar. Se till att vagnen är säker innan du krypa under den. Ta bort däcken med däcket järn, och placera dem åt sidan.
2.
Placera domkraften under bakfjädringen på den sida som du vill ersätta chocken. Lyft uttaget tills det når undre arm, men låt den inte att lyfta Focus.
3.
Skruva loss toppen av chocken från fjädring, med en 3 /8-tums Ratchet och uttag, även om du kan hitta det är lättare att använda en fast nyckel. Skruva loss botten av chocken från den nedre kontrollgruppen, med en 3/8-tums Ratchet och uttag, dra sedan chocken från avstängning.
4.
Placera ersättning chock på suspensionen på samma sätt som beståndet chock, sedan skruva fast med 3/8-tums Ratchet och uttag och en fast nyckel.
5.
tillbaka däcken med hjälp av däcket järn. Höj sedan fokus från domkraften med hjälp av domkraften och placera bilen tillbaka på marken.


Relaterade artiklar


hur man byter olja i en Smart Car
rost förebyggande behandling
hur du håller din bilhall nya
hur man programmerar en Acura garageportöppnare
hur ändrar svans ljuset i en Jetta
hur du tar bort fläckar i auto matta
hur man rengör volvo hjul
hur man rengör platser Jeep Liberty
hur du ändrar Serpentine belt på en Lexus sc300
hur man ansöker Toyota röra upp färgen