hur man förlänga livslängden på din bils lack

hur man förlänga livslängden på din bils lack

Med en bra tvätt, vaxning och skuggade området, kan vem som helst lätt utöka livslängden för deras bilens lack. ! Följ bara dessa super lätt steg

Du behöver:
Biltvätt tvål
. Hink.
2 ren, mjuk trasor.
Skuggade området.
Vattenslang.
Bilvax.
Ren handduk.


1.
Parkera bilen på en skuggig plats om möjligt för att förhindra att tvål torkar på din bil före sköljning. Tillsätt ca 4 msk biltvätt tvål till din hink och fyll med vatten. Spraya hela bilen ner med vattenslang. Med en ren trasa, doppa den i hink med såpvatten. Från toppen, tvätta hela bilen, med mjuka cirklar (det är bäst att tvätta och skölja en del i taget för att förhindra att tvål torkar). Var noga med att inte trycka för hårt, kommer det att orsaka repor i din färg. Skölj bilen från topp till botten tills all tvål är borttagen.
2.
När bilen är helt torr, börja vaxa den med din ren trasa. Alltid vax med små cirklar. Det är bäst att göra avsnitten medan vaxning också. Vax varje avsnitt och ta bort vax med en ren handduk genom att även torka i cirklar. Upprepa tills hela bilen är vaxad.
3.
Det är bäst att parkera bilen i ett garage eller väl skuggade området. Solen är en av de mest skadliga saker i en bil lack. Var noga med att ofta tvätta och vaxa bilen regelbundet. Din vax förpackningar bör ange hur lång tid att vänta under livstiden för varje vaxning till sista.


Relaterade artiklar


på vilken nivå slitbanan ska jag få nya däck
tecken på att hjullager måste packas
hur man får ett bostadsområde parkeringstillstånd
hur man målar vinyl på bilinredningar
hur man återställer ljuset krockkudden i en Honda Element
Hur gör jag avisa en bil fönster utan värmare?
hur man rengör rostfritt lister stål auto
hur man kan anpassa absorbenter tokico chock
hur man ändrar tändkablarna & pluggar på-6 GM V-motorer
hur man återställer lätt byta olja på en Honda