hur du tar bort ett motorfäste för att ändra ett bälte

hur du tar bort ett motorfäste för att ändra ett bälte

Ta bort motorfästen för att ändra ett bälte på din bil är ett sätt att få jobbet gjort. Ta bort motorfästena ger dig frihet att flytta motorn till en vinkel som ska göra det här jobbet lite mindre svårt för dig att slutföra. Med ditt fordon till ett proffs och betala dem att göra detta kommer att kosta dig mycket pengar och tid. Att göra detta själv sparar tid och pengar och du behöver inte oroa dig för att ha en främling arbetet på ditt fordon

Du behöver:.
Jack
Pallbockar.
Tång.
Ratchet inställd.


1.
Kör fordonet på ett plant underlag. Var noga med att fordonet är centrerad på ytan och du har plats på båda sidor av fordonet för att arbeta.
2.
Öppna bilens huva och koppla bort batteriet från kablarna. Detta kommer att säkerställa att det inte går ström till fläkten eller någon annan rörlig del på motorn.
3.
Leta reda på motorkuddar i nedre hörnet till höger och vänster sida av motorn. Motor fästen är svart gummi beslag mellan motor och ram.
4.
Jack upp främre högra sidan av fordonet och placera en pallbock under fordonet vid Stödlist under bilens ram. Gör detta till vänster sida av fordonet så att fordonets front är helt uppe över marken säkras på pallbockar och ta bort domkraften från undersidan av fordonet.
5.
Placera domkraften under motorblocket och höja upp motorn något för att lindra vikt från fästen.
6.
Ta bort säkra bulten från fästen med en tång och spärrfunktion set. Ta bort fästen från inredning och ställ dem åt sidan

tips och varningar


 • Varning:. Inte ersätter motorkuddar korrekt kan orsaka allvarlig skada för dig själv och andra.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar luftfiltret på en Ford Escape
  hur du tar bort ett nackstöd från en s10 pickup plats
  hur man föryngra lädersäten
  hur man byter volvo bromsbelägg fram skiva
  felsökning av en chevy S-10 bränslepump
  hur man installerar HID lampor
  det bästa sättet att handla för däck
  hur man rengör en radiator hemma
  hur man rengör en Corvette C6 interiör luftfilter
  hur man rengör en Audi motor