hur du tar bort Nissan Quest hjulsidor

hur du tar bort Nissan Quest hjulsidor

Varje bil har hjul, och de har alla olika infallsvinklar tilltalande. När det gäller Nissan Quest, som innebär ett hjul täcka som går över kanten och döljer muttrarna i processen. Även om det kan vara estetiskt tilltalande, om du någonsin behöver ta bort däcket för att fixa en lägenhet måste du först ta bort hjulet locket, den process som inte är tydligt synliga

Du behöver:.
Stock reservdelar däck kit.


1.
Pop luckan på Quest och dra upp den bakre panelen för att exponera verktygslåda för fordonet. Öppna den för att avslöja alla de verktyg som följer med satsen. Ett av dessa verktyg kommer att se ut som en rundad murslev eller en tillplattad sked, och det är det verktyg du behöver.
2.
Placera verktygets kant mellan hjulet täcka och fälgen själv, sedan vrida verktyget så att det ökar klyftan mellan fälgen och hjulet locket. Därigenom frigörs klippen som håller hjulet täcker upp till kanten själva.
3.
Arbeta dig runt hjulet täcka med verktyget tills hela hjulskyddet är fri från fälgen . Hjulet täcka skulle lossna på marken, utsätta klackarna och låter dig göra vad du behöver göra för att hjulet.


Relaterade artiklar


hur man programmerar toyota nyckelbrickor
hur man installerar en GMC diesel filter
hur du återvinner använd motorolja och filter
hur man rengör ett insynsskydd
hur ren trasa platser i en jeep
hur man köper ett bilbatteri
hur man byter min GMC Envoy luftfilter
hur man kan kontrollera olja
hur man fixar dina lädersäten
hur man byter en Honda Element bakrutetorkare