det bästa sättet att rengöra aluminium fälgar

det bästa sättet att rengöra aluminium fälgar

För bil entusiaster, rena och blanka fälgar är lika viktigt som att ha en ren och fläckfri bil. Även bil fälgar är nära marken och ta en viss grad av missbruk, det finns sätt att hålla dem letar nytt. Emellertid bibehålla utseendet på nya och glänsande fälgar kräver rätt typ av rengöring samt polering

Du behöver:.
Domkraft
4 pallbockar.
Skyddsglasögon.
Penetrerande olja.
Impact gun (tillval).
Spärrhandtag (långa och korta hylsor).
Lug nut uttag.
Skiftnycklar.
Hammers.

Skölj

Det första steget till att uppnå det helt nya fälgen ser är att skölja fälgen ordentligt. Detta kan göras genom regelbundna vatten till kanten. Använd slangen att göra detta med hjälp av en munstycke som kommer att gälla en viss press när vattnet tillämpas på fälgen. Trycket kommer att bidra för att bryta upp smuts och sot. Försök också och använda varmt vatten när det är möjligt. Varmt vatten kommer att fungera bättre för att ta bort smuts och smuts från kanten.

Clean

ugnsrengöringsmedel är en stor gör-det-själv-lösning för rengöring av aluminium fälgar. Ugnen renare bör tillämpas på fälgen direkt efter sköljning fasen medan fälgarna är fortfarande torkning. Spraya ugnsrengöring generöst på fälgen, särskilt i områden där det finns mer smuts och smuts caked på. När du är nöjd med ansökan, ta en paus och låta ugnsrengöring att arbeta. Låt lösningen sitta i ca 30 minuter och sedan återvända till skrubba med någon form av icke-slipande skurborste. Om alla smuts och skräp inte lossnar första gången på mer ugnsrengöring till de områden och skura om igen tills du är nöjd med utseendet på fälgen. Efter skurning är klar, skölj kanten med varmt vatten och sedan använda ett trycksatt skölj ur slangen och munstycket för att du tar bort alla ugnsrengöringsmedel. Underlåta att ta bort alla ugnsrengöringsmedel kan orsaka en vit film ska visas när fälgen är torr.

Polska

Använd lack som du köper från en bil leverans butik. Generellt kan du använda en tydlig bilvax för att polera aluminium fälgar och den polska kan tillämpas på samma gång du applicera vax på kroppen av din bil. För att applicera vax på ytan av fälgar, följ anvisningar på förpackningen och se till att använda en mjuk trasa. Trasan du använder för att polera och /eller rena är viktigt, eftersom aluminium kan repa lätt om du använder fel rengöring av verktyg. Därför, för att se dina fälgar ser bra ut så länge som möjligt, se till att rengöra och polera dina fälgar regelbundet använda rätt typer av rengöringsmedel, kläder och polermedel.


Relaterade artiklar


hur man dubbla stämma vw Weber förgasare
hur man använder sandpapper för att ta bort färg globs från en bil
hur har tekniken förändrats olja?
hur man kan kontrollera Prius vätskenivåer
jeep pionjär bränslefilter installationsinstruktioner
hur man programmerar en Mazda fjärrstyrning
hur du ändrar bak på en Ford Taurus
hur man byter en switch strålkastare dimmer
Vad gör en avslutande arm?
hur fett en Isuzu hjullager