DIY: kan du göra en broms spola själv?

DIY: kan du göra en broms spola själv?

Det finns ett par olika sätt att göra en broms flush. Om du gör det själv, är detta det säkraste sättet att se till att du inte skadar dina bromsar eller tryck smuts och skräp i huvudcylindern, vilket skulle skapa en mycket större fråga

Varför Flush dina bromsar?

med ren bromsvätska är avgörande för bromskraft och reaktionstid av bromsarna. Över tid, luft och fukt ansamlas i vätska, vilket gör långsammare broms svar och korrosion i ledningarna bromsvätska. Det rekommenderas att du spola din bromsvätska var 30. 000 miles eller så.

Hur Bleed och spola din Bromsvätska

Flushing din bromsslangar med den enkla användningen av allvar och ren vätska är det säkraste DIY sättet att bedriva . Du måste öppna bromsledningen där den möter bromsok på din broms. Kontrollera att du har ett kärl för att fånga dränering vätska. Var mycket, mycket noga med att inget av vätskan vidrör en målad yta. Det kommer att ta bort färg omedelbart. Sedan öppnar huven på din bil och hitta locket som täcker cylindern master bromsen. Det är där du häller i bromsvätskan. Du behöver en stor mängd ren bromsvätska för just denna process, eftersom du kommer att använda den för att spola den gamla, smutsiga vätska från linjer och ner i kärlet. När vätskan rinner genom tydlig från botten, vet du att dina slangar är tydliga. Du kan nu stänga av bromsen linjer och börja fylla bromsvätska till rätt nivå och stänger den övre av huvudcylindern.

En sida noterar

Det var en gång trodde att ett öppnande av bromsledningar, och tillämpa tryck på bromspedalen var rätt sätt att tvinga vätskan ur bromsslangar. Det har insett att detta inte är en smart manöver, eftersom det kan tvinga smuts och skräp i befälhavaren bromscylindern, orsakar mer skada och korrosion.


Relaterade artiklar


hur man klä en stol med hog ringar
hur reparera snökedjor
hur man kan kontrollera styrningen komponenterna på en Jeep Cherokee
hur man kan stoppa nya torkarblad från gnisslande
hur man rengör takluckan på en Toyota Sienna
Hur man vet om du behöver ett nytt bränslefilter
hur man fixar cigarettglöd på taket av en bil
hur hemliga metriska däckstorlek till inches
hur man kan förebygga bil tyg hussvamp
hur man installerar en Toyota Matrix luftfilter