Audi A8 handskfacket bort

Audi A8 handskfacket bort

För att ta bort handskfacket från en Audi A8, är allt du behöver rätt verktyg och lite tålamod. Såvitt gör-det-själv-bil underhåll går, är detta definitivt på lättare sida

bort handskfacket

Gå till din närmaste automatisk leverans butik och be dem om ett VMA 1783 momentnyckel. Detta är det enda verktyg du behöver för att göra det magiska händer.

När du är redo att ta bort handskfacket, se till att bilen är avstängd och att nyckeln är i tändningslåset. Detta minimerar dina chanser för elektriska stötar.

Öppna handskfacket och ta bort CD-växlare, om det är där din Audi innehåller sin changer. Därefter på sidan av instrumentpanelen, där den vidrör passagerardörren, ser du en liten bit av flyttbara trim. Lossa den bit, och du kommer se en bult. Skruva att bulten.

På framsidan och botten av handskfacket, hittar du tre bultar --- ett på varje sida och en i mitten. Ta bort dessa skruvar. När du har gjort detta, locket till handskfacket kommer att betänkligt hålls av endast de två återstående bultarna. Dessa bultar finns på bak-och undersida av locket, på vardera sidan. Var noga med att stödja locket med den lediga handen så att den inte skadar bulten bostäder, och dra försiktigt bort varje bult. Handskfacket är nu borttagen.


Relaterade artiklar


kylfläkten problem
hur man byter Hyundai torkarblad
hur man rengör bilen matta från vinter salt
hur en bil A / C kompressor fungerar
rensar en strålkastare lins
Hur kylvätska få dras tillbaka in i motorn?
Hur berätta om en släpvagn är lager är dåliga
hur du ansluter kablar 24 volt jumper
hur man byter bakljusen på en Kia
hur man programmerar en GM fjärrkontroll