hur man rengör svart krom på min PT Cruiser

hur man rengör svart krom på min PT Cruiser

Svart krom är allt populärare. Det liknar konventionell krom men, som namnet antyder, har svart krom en mörk, rökig look som kommer från dess unika bordläggningen process. Det finns några eftermarknaden svart krom tillbehör för Chrysler PT Cruiser. Svart krom är inte svårare att rengöra än konventionella kromade delar, men det finns några tips som kan göra processen enklare och effektivare
1.
Skölj svart krom delar på din PT Cruiser att ni kommer att vara rengöring med slang för att driva bort all smuts skräp som kan repa ytan. Det rekommenderas också att hela bilen tvättas innan polering några kromade delar.
2.
Tvätta kromade delar med ett milt rengöringsmedel och en ren, frotté detaljer handduk. Ett bra exempel på ett milt rengöringsmedel är Simple Green som har spätts med tio delar vatten till en del renare. Spraya rengöringsmedel på den svarta kromade delar och torka sedan försiktigt bort det med en handduk detaljer. Om du är städning hjul, sedan använda en mycket mjuk borste att skrubba mellan hjulens ekrar och försänkningar.
3.
Polska någon fina repor med hög kvalitet krom lack som mödrar, som är säker på svart krom. Applicera en liten mängd till en ren detaljer trasa och sedan polera försiktigt krom tills det är rent. Använd en bomullspinne på hård att nå områden.
4.
Vaxa svart krom delar på din PT Cruiser med en hög kvalitet vax som är säkert för klarlack. Applicera vaxet med en ren, frottéhandduk och sedan polera upp det tills alla vax är borta.

Tips och varningar


 • Använd inte kall vatten för att skölja bort eventuella svart krom delar eller hjul som är heta, eftersom det kan skada ytbehandlingen. Låt delarna torka först i skuggan eller i garaget, om de har varit i den heta solen. Använd inte någon typ av slipande rengöringsmedel eller polish på svart kromade delar, eftersom det kan skada ytbehandlingen också.


 • Relaterade artiklar


  hur man får cologne lukt av bilar
  hur du fyller i växellådan olja på en Celica
  hur man byter EGR ventil på en Mustang
  oljetråget utvisning på en utflykt
  hur man installerar spiralfjädrar på chocker
  hur man förstår oljefiltret betyg
  hur man byter ut en generator Toyota Sienna
  hur man byter en motor wrangler värmare
  hur man byter en bakre lätt montering
  Vilka är orsakerna till den extrema inre däckslitage?