hur man rengör rostfritt lister stål auto

hur man rengör rostfritt lister stål auto

Rostfritt stål lister på bilar ser bra ut och är mycket hållbara. Rostfritt stål har en distinkt, exklusiva utseende, och, som namnet antyder, den står emot korrosion och rost mycket bättre än vanligt stål. Dock inte rostfritt sätta sin egen uppsättning utmaningar när det gäller att hålla den ren, särskilt på en bil, som omfattas av punkterna samt upprepad användning

Du behöver:.
Vatten
Mild tvål (diskmedel).
Frotté detaljer handdukar.
Rengöringsmedel för glas.
Rengöringsmedel för rostfritt stål /polish.


1.
Skölj rostfria lister och trim delar på din bil med vatten och sedan torka delarna med en frotté fordonsindustrin detaljer trasa, som inte kommer att lämna efter ludd. Torka av rostfritt stål omedelbart för att förhindra uppkomsten av vatten fläckar.
2.
Tvätta rostfritt stål med ett milt rengöringsmedel, som även kan vara rätt tvättmedel, och en ren frottéhandduk. Blanda vatten och lite diskmedel i en behållare, doppa en trasa i såpa och rengör delarna. Skölj delarna med vatten och sedan torka dem med en torr trasa frotté. Låt inte tvål blandning sitta på de delar i mer än några sekunder.
3.
Bort eventuella fingeravtryck med antingen fönsterputsmedel eller standard hushåll ammoniak. Spraya fönsterputs på och sedan torka om bort med en ren handduk. Skölj med vatten och torka den noga.
4.
Polska ut fläckar och repor med ett rengöringsmedel för rostfritt stål och polera som den typ som gjorts av Simple Green. Innan du använder någon rengöringsmedel för rostfritt stål eller polska, testa det på en liten yta för att kontrollera att inte färgas eller förstör utseendet på metall. Applicera rengöringsmedel på en trasa och sedan polera rostfritt stål för att ta bort fläckar och repor.


Relaterade artiklar


hur man installerar en toyota oljefilter
hur man fixar tråkig strålkastarna lins
hur man glasfiber över metall
hur du ändrar bältet för en Honda Pilot
hur man rengör din rotorer & bromsar före installation
hur är stål fordonsindustrin hjul?
Varför dieselbränsle gel?
hur man målar fendern gjutning på en Jeep Cherokee
hur du ändrar bromsbelägg på en Volkswagen
hur du återställer oljenivån med OnStar