hur man kopplar OnStar

hur man kopplar OnStar

General Motors OnStar service, samtidigt som mycket användbart ibland, väcker en del integritetsfrågor. OnStar's GPS-enhet kan berätta var och när du reste, hastigheten på din bil, när du tryckte dina bromsar och om din krockkuddar gick, bland många andra saker. OnStar kan också spela in din röst och ibland lyssna på samtal som förekommer i bilen. Om du inte prenumerera på OnStar, du vill sannolikt att koppla bort OnStar modulen från din bil för ökad säkerhet --- en lätt uppgift att bara tar några minuter.

Du behöver:
Skruvmejsel


1
Öppna bakluckan. . . Ta bort badkaret locket från centrum av stammen golv.
2.
Avlägsna plattan stammen tröskel. För att göra detta, skruva loss de fyra last-net kontakter som är närmast till bakkanten av bilen --- varav två är knutna till sillplankan själv. Dra plattan uppåt och utåt.
3.
Bort all last kontakter på höger sida av bålen. Dra den högra panelen lös, vara noga med att hålla den från att fastna på kontakten-stud på den högra sidan av stammen golv. Den OnStar modulen ligger bakom denna sidopanel.
4.
Koppla bort modulen från de tre kablarna som ansluter den till bilen. Skruva loss modulen från sidan av stammen och ta bort den.
5.
Tillbaka panelen, sillplankan, last-net kontakter och badkar täcka.


Relaterade artiklar


hur man installerar bakdämpare
hur ändrar överföring filtret i en Jeep Grand Cherokee
hur man startar en gammal bil efter långa lagring
alternativ till en lastbil säng matta
hur man kan anpassa en MR2 kopplingspedalen för fri lek
olika delar av en distributör
hur man bygger drivaxlar
hur man rengör hjul med stålull
hur man roterar släpvagn däck
hur man får cologne lukt av bilar