hur man förbereder du bilen för vintern

hur man förbereder du bilen för vintern

Jag ska ge dig en komplett guide till ordentligt förbereda bilen för den hårda vintern. Temat är här Säkerhet, hålla dig och andra förare på vägen säker. Dessutom är din bil en investering och vidta dessa åtgärder kommer att se din "investering" kommer tjänst du för många miles framöver

Du behöver:. .
En tid
Några pengar.


1.
Första och otvivelaktigt den mest viktigt steg är att kontrollera tillståndet hos din nuvarande däck. Om du hittar några sprickor, urgröpningar, bulor, eller överdrivet slitage under inspektionen alla däck bör bytas ut. Du kan normalt tala om däcken är slitna för långt från slitage barer, vilket är en upphöjd del av gummi i spåren. Om dessa barer är platt (eller nära) med slitbanan, har du onormalt slitage. Om du kan få en extra uppsättning hjul /fälgar till vinter, som skulle vara bra också, eftersom saltet kommer att skada någon uppsättning fälgar.
2.
Ta bilen till en auktoriserad mekaniker ha allt kontrolleras. De viktigaste saker som jag skulle ägna särskild uppmärksamhet åt är termostaten, kylvätskenivå /skick (kylarvätska är mycket viktigt, det är källan till din värme och om blandade för magert kunde frysa och spricka ditt block), batteristatus, Defroster (detta kräver att A /C för att fungera ordentligt), och bromsar för slitage, hot spots, och att vara skev. Jag skulle inte föreslå att försöka dessa kontroller själv, en mekaniker har de kunskaper, verktyg och utbildning att göra dessa korrekt och effektivt.
3.
Se till att du kan se och bli sedd av andra. Se till att din strålkastare, bakljus, faror och blinkers fungerar. Om det finns några problem med belysning, fixa omedelbart. Jag skulle föreslå att köpa en ny uppsättning vindrutetorkare, gamla torkarblad tenderar att streak och lämna mer hinder på vindrutan. Se till att din vindrutespolarvätska är fullt och är konstruerad för temperaturer under fryspunkten. Se också till att munstyckena /sprutor inte är igensatta eller skadade. Salt gör ett nummer på din lack också så sköljning eller tvättning varannan dag kommer verkligen dröjsmål korrosion.
4.
Och där har du det! Du följer dessa steg och din bil ska köras som en mästare för många vintrar framöver.

Tips och varningar


 • Om du fortfarande kämpar för dragning, sänka däcktrycket bara något kommer att hjälpa till stabilitet.
 • försöker göra dessa steg w /o ordentlig utrustning eller erfarenhet kan skada dig och /eller ditt fordon. Du lämna den till proffsen!


 • Relaterade artiklar


  hur man får mer körsträcka ur din tank och dina däck
  hur man blandar färg & tunnare att måla en bil
  hur man rengör Porsche hjul
  hur man fixar en lägenhet på en 22 tums krom fälg
  hur man byter sidomarkeringslyktor på en Cheva Tahoe
  instruktioner för att ändra bromsbelägg på en Chevrolet Avalanche
  hur man använder sandpapper för att ta bort färg globs från en bil
  hur man byter en lägenhet på en Suzuki reno
  hur du ska justera lufttryck för däckens prestanda
  hur man gör en vindruta snötäcke