hur man återställer lätt byta olja på en Honda

hur man återställer lätt byta olja på en Honda

Honda Piloter har en praktisk funktion som kallas "Underhåll Minder. " Denna funktion är en digital display som ligger i linje som underrättar ägaren när att utföra rutinunderhåll. Om service utförs vid en auktoriserad återförsäljare, försäljaren kommer att stänga av Byt olja Light efter tjänsten utförs. Om tjänsten utförs någon annanstans, kan ägaren måste släcka lampan manuellt. Enligt 2009 års Honda instruktionsboken, kan detta enkelt göras
1.
Vrid tändningsnyckeln till läge ON (II) position. On (II) är uppnått genom att vrida tändningslåset tills två klick hörs.
2.
Tryck på Select /Reset-knappen, som sitter på ratten, och bläddra igenom alternativ tills motoroljans Life displayen visas.
3.
Tryck på Select /Reset-knappen medan On (II) position. Den här knappen är placerad på ratten och måste tryckas ner för mer än 10 sekunder, som något mindre än 10 sekunder kommer inte att registrera sig. De återstående motoroljan liv Återställ läget kommer att visas på flera informationsdisplay, samt en Avbryt alternativ.
4.
Välj Återställ genom att trycka på Info-knappen på ratten hjul och tryck sedan på Välj /Reset knappen för att återställa motorolja Life Display. Allt underhåll post koder och ljus visas kommer att försvinna, och motorolja Life kommer att återställas till 100%.

Tips och varningar


 • Var noga med att stänga av byta olja Livet lampan och nollställa motorolja Life Display så snart efter att oljan byts som möjligt. Som Underhåll Minder håller koll på krävs Honda Pilot underhåll baserat på antal körda miles, kommer ägaren inte upprätthålla en exakt trafikplanen Om detta steg är försenad.


 • Relaterade artiklar


  hur man målar min bil med metalliclack
  hur du tar bort tejpen från en bil spegel
  hur man målar plast motorhuven
  Definitionen av turboladdarens
  hur man byter till en elektrisk bränslepump
  hur man rengör ett insynsskydd
  igensatt kylare symtom
  hur man byter motor honda fästen
  hur man byter vätskan i en jeep överföringen
  hur man byter broms rotorer i min bil