ford focus tur signalljus avlägsnande

ford focus tur signalljus avlägsnande

Beroende på hur länge du äger din Ford Focus, är chansen att du kommer att möta en utbränd blinkers lampan, förr eller senare. Du kan ta bilen tillbaka till återförsäljaren och betala dem för att ersätta den, eller köpa ett nytt lampa på den lokala Biltema för ett par dollar och gör jobbet själv

Front blinkers

Lyft huven och titta ner i motorn väl på baksidan av blinkers lampmonteringen. Du bör se ett eluttag där lampan själv går in i församlingen boende. Når ner försiktigt och vrid moturs lamphållaren. Det bör gå ungefär ett kvarts varv, sedan pop gratis. Du kan dra ut den ur huset och helt enkelt dra ut glödlampan. Tryck sedan på den nya, sätta lampan tillbaka in i huset och vrid den i motsatt riktning tills du känner att tätning.

baklucka Monterat Lights

Om du har en focus kombi eller sedan, din tur signaler nås genom stammen. Öppna bagageluckan och tittar ner bakom lampan församlingarna. Det bör finnas någon svart trim som täcker församlingarna och skyddar dem från föremål som kan flytta runt i bagageutrymmet under färd. Du kan dra denna klädsel rygg för att komma åt lampan själv, eller ta bort trim för att komma åt det lättare. Trim är fäst med en svart knopp som sitter på en gängad bult. Helt enkelt skruva på ratten tills den lossnar från stuteriet, ta sedan bort trim för bättre åtkomst. När detta är gjort, ta bort lamphållaren på samma sätt som beskrivs i avsnitt ett, byt ut glödlampan och sätt i lamphållaren. När detta är gjort, glöm inte att sätta tillbaka trimma du tidigare tog bort.

Hatchback Monterat Lights

Om din Focus är en kombi modell, bakre blinkers är i luckan locket sig. Trim täcka hoppar ut med varsam kraft, bara att lyfta ett hörn och dra försiktigt bort från berget tills det lossnar. När trim tas bort, får du tillgång till lampan montering och uttag. Fortsätt med glödlampsbyte precis som beskrivs i avsnitt ett. Och som med avsnitt två, glöm inte att sätta tillbaka trimma när du är igenom. Det är alltid bäst att kontrollera ljuset fungerar innan återmontering, bara för att rädda dig från extra demontering och montering bör den nya lampan vara trasig.


Relaterade artiklar


hur du ändrar reservdäcket på en Mini Cooper
hur reparera hängande tak klädsel i en bil
hur man glasfiber över metall
hur man kan kontrollera Prius vätskenivåer
hur man håller främre rotorerna skivbroms från rost
hur man byter termostaten i en Jeep Grand Cherokee
hybridbil diy
hur man rengör EGR ventil på en Isuzu Amigo
hur man hittar den dag ett däck gjordes
hur du tar bort en BMW emblem