hur man fixar en bil spegel av dig själv

hur man fixar en bil spegel av dig själv

Om du ofta parkera din bil i offentliga parkeringsplatser, har du antagligen märkt sidan backspegeln ibland är böjd utåt eller inåt när du återvänder till ditt fordon. Sidospeglar på de flesta moderna bilar är flexibla och kan tåla bumped runt. Om du återvänder till bilen och hitta sidan backspegeln glas krossades och liggande på marken, men måste du reparera eller byta ut spegeln. Reparation spegeln är det billigare alternativet, istället för att betala en mekaniker, kan du fixa spegeln själv.

Du behöver:
Läder arbetshandskar
. Låda eller påse.
Spackelspade.
Silikon lim.
Ersättning glas.


1.
Ta upp ersättande glas när bil återförsäljare för din bilmärket. Ett annat billigare alternativ är att besöka ett glas shop, där de kommer att spåra spegeln bostäder och skar en bit för att passa stödplåten.
2.
Bort det som återstår av glas från motbrickan av "side-backspegeln. Använd handskar läder arbete och försiktig. Sätt glaset i en låda eller påse och kasta bort det när du får möjlighet.
3.
Skrapa bort gammalt lim från stödplåten med en spackel.
4.
Squeeze silikon lim på stödplåten. Placera dime-storlek sjunker med ca en halv tum runt kanterna på stödplåten, och pressa flera droppar i mitten av stödplåten.
5.
Placera den nya glas över motbrickan på sidan backspegeln, och tryck försiktigt glaset på silikon. Sätt 4 remsor av maskeringstejp, en över varje sida av spegeln, tejpa glaset till spegeln bostäder. Låt tejpen på spegeln i minst sex timmar så att silikon tid att härda.
6.
Ta bort tejpen från spegeln.
7.

Rengör spegeln med fönsterputsmedel.


Relaterade artiklar


hur man fixar en rostig krom stötfångare
hur man återställer airbag varningslampan i en Windstar
hur man rengör en radiator hemma
hur man tar hand till bilindustrin klarlack måla
hur man gör automatiskt vätska Window Washer
Kia Sportage underhåll
vad man ska använda för att rengöra en cylinder broms mästare
hur du ändrar bromsbelägg på en Volkswagen
hur man återställer ljuset kontrollera motorn i en Dodge Dakota
varför använda borrade broms rotorer?