vård för hjul aluminiumlegering

vård för hjul aluminiumlegering

Aluminium fälgar göra en bil ser chic och elegant. Smuts och bromsdamm tenderar att ansamlas på legering och få dem att se svarta och smutsiga. När vårdas på rätt sätt, kommer alu-fälgar blir som nya och behålla sina borstad, silverfärgade utseende. För att behålla dina hjul, kontrollera att du har rätt material för jobbet genom att gå till din lokala bil-butik och köpa ett par viktiga punkter

Rengöring Hjul

Att hålla hjulen rena är avgörande för utseendet på dina fälgar eftersom värmen som orsakas av körning kan orsaka bromsdamm och smuts till baka till höger in beläggningen på utsidan av hjulen. Om detta händer kan du kanske inte kunna få de bakat in smuts helt upp dina hjul. För att stoppa detta från att hända bör du tvätta dina hjul med några veckors mellanrum så du märker att de börjar samla på sig smuts och bromsdamm. Använd mild tvål för att rengöra dina fälgar aluminiumlegering. De flesta rengöringsmedel och tvättmedel är för starka för att använda på hjulen. Använd en aluminiumfälg finish för lackering på utsidan av hjulen och att skydda dem. Slang bort rester varje vecka för att hålla rent utseende mellan faktiska rengöring av hjulen.

När det gäller att städa ditt hjul, är det viktigt att komma ihåg några grunderna. Rengör aldrig hjulen när de är varma. Detta kan medföra att tvålen att torka på hjulen, och det blir svårt att rengöra. Rengör inte dina däck aluminium med någon typ av slipande rengöringsmedel eller svampar. Dessa typer av objekt kommer att orsaka repor för att visas på dina hjul, och de kan bara tas bort genom att vara refinished eller buffed. Försök att hålla dig borta från däcket rengöringsmedel eftersom de kan vara för stark för din aluminiumfälgar. När du rengör dina hjul, rengör man och skölj sedan bort det innan du går vidare till nästa hjulet. Detta kommer att sluta hjulen från att få vattenstämplar eller fläckar på grund av tvål inte är helt sköljas av.


Relaterade artiklar


hur man skall avgöra bakkanten förhållandet
Så monteras och balans bildäck
hur ändrar dash ljus i en Ford Focus
hur man byter en Grand Marquis termostat
hur avkoda däckstorlek
hur man minimerar problem däck vibrationer
hur detalj bilen interiör
hur man spola kylvätskan i en toyota tundra
hur man byter en Cadillac CTS strålkastare
hur man installerar bromsar i en Honda CRV