diy släpvagnens ram

diy släpvagnens ram

Trailers komma till hands för upptagna hantverkare och husägare lika. Vare sig det är dragande en ridning gräsklippare eller en högskolestudent är skatter, en liten släpvagn kan vara ovärderliga. Konstruera ett mångsidigt släpvagn inte utöver ett bra hem verkstad. Det faktiska byggandet kan göras på en helg, och materialen är lätta att skaffa

Trailer Plan

Det lättaste och mest mångsidiga trailer för flesta uppgifter är de sex fot långa, fyra fot bred insats kropp. Denna enhet kommer att bära en möbel av praktiskt taget alla storlekar, eller en stor gräsmatta traktor. Med sina fyra meter höga spel sidor, kommer det att hålla ett stort kylskåp rakt och säkert

material som behövs. Trailer Särskilda

Torsion suspension axlar med fyra bult med nav, 4,80-by-12-tum däck monterade på stålhjul, ljus kit, fendrar och koppel dragkrok finns på lokal släpvagn delar försäljningsställen eller online.

Allmänt Material

Den grundläggande Ramen är tillverkad av galvaniserat två och två-tums stål fyrkantsrör och galvaniserat två-för-två-tums vinkel tillgängliga från en metall leverantör. Golvet är från behandlade en-tums-tjock av sex-tums PRYDNAD, och den vertikala spel sidor är tryckimpregnerat två och fyror. Du behöver ett sortiment av 3/8-tums galvaniserade vagnsbultar och halv-tums galvaniserad hex-bultar av olika längd.

Byggnadsplan

Klipp alla delar till storlek och arrangera dem på garagegolvet. Förvärva 20 procent mer fästelement än man räknar. Beg, låna eller hyra en liten borr pressen, tillsammans med en handhållen skärande bearbetning bandsåg. Detta är inte ett jobb för hand övningar eller hand hacksaws verktyg.

Construction

Klipp två åtta-fots avsnitt och en nio fot delen av torget galvaniserade rör. Skär galvaniserat vinkel till sex med fyra fot sektioner, en två fot avsnitt och två sex-tums sektioner. De nio meter fyrkantsrör utgör ryggraden och går från hake på baksidan av vagnen. De två åtta-fots delar går från båda bakre hörn i en vinkel tills de rör vid nio fot bit nära fronten.

Drill halv tum hål och bult fyra fotvinkeln till toppen av de tre kvadratiska bitar för att bilda den bakre delen av släpvagnen. Likaså borra och skruva både sex-tums vinklar till de tre rör, topp och botten, där de träffas vid fronten. Då bildar en kvadrat med tre av vinklarna med vinkeln på baksidan, bultning varje vinkel genom kvadratiska bitar i varje korsning. Vänd ramen upp och ned och installera de återstående två fyra fot vinklar på botten av fyrkantsrör två fötter bakifrån för att göra bultning mark för avbrytandet axlarna. Fäst båda axlar per instruktioner.

Vänd sidan trailern rätt upp och fäst vertikalt insatser på utsidan av fronten och sidan släp-säng vinklar med hjälp galvaniserat två och fyra lastband på 24-tums mellanrum. Delta i vertikaler med tre nivåer av horisontella två och fyra med vagnsbultar och muttrar. Installera inplankning på torget vinkel ram, som går varje bit vänster till höger. Konstruera bakluckan på samma sätt som sidorna spel kroppen, förutom att den har tre vertikaler glider ner i botten remmar och bakluckan klipp hörnet på toppen.

sista detaljerna

Mount hjul, fendrar och DRAGKROK mottagare och installera belysning, ledningar, reflexer sidan, alla per medföljande kit instruktioner. Registrera släpvagnen och kontrollera lokala föreskrifter för dragande. Har massor av rep eller dragande remmar på sidan. Nu är det dags för ditt första rörliga projekt!


Relaterade artiklar


hur man rengör massa sensorn luftflödet i en Mercedes Benz
hur man byter en halvljus gömde glödlampa på en överenskommelse
hur du tar bort en bläck fläck på en bilbarnstol
det bästa sättet att värma ett garage
hur man byter torkarbladen i en RAV4
hur man installerar en kick panel
hur man byter en Jeep Wrangler Serpentine belt
hur man byter dimljus på en Honda
diesel turbo information
det bästa sättet att inte blanda ihop trådarna fördelarlocket