hur hävert gas från en Honda Ridgeline

hur hävert gas från en Honda Ridgeline

Gas är en nödvändig kostnad för din bil. Utan det du troligtvis inte kommer att göra det mycket långt på vägen. Gas används även i andra enheter som gräsklippare. Om du får slut på gas i gräsklipparen, men vill inte gå till macken och fylla upp din gas kan, kan du sifon gas från en av dina fordon. Du kan utföra den här åtgärden på de flesta bilar, inklusive Honda Ridgeline

Du behöver:. .
Honda Ridgeline
Rensa slangar.
Bensintanken.


1.
Öppna gas tank till Honda Ridgeline och skjut den klara ner röret i tanken ett par meter. Detta garanterar röret är mot botten av tanken. Det är bäst att använda 1/4-fat till 1/2-inch klart slang. En trädgårdsslang kan visa sig vara för stor. Men rör som hem vin och öl beslutsfattare användning är perfekt. Denna slang finns på vin och öl crafting butiker, hårdvara och möjligen en större livsmedelsbutik.
2.
Placera UN bensintank på marken i närheten av Honda Ridgeline. Tanken måste ligga under bilen så allvarlig kan bidra till att undanröja gas från bilen.
3.
Loop i slangen så det kommer ut från Honda Ridgeline och kör mot marken, sedan tillbaka upp mot din hand. Håll den andra änden av slangen ovanför marken flera meter. Det är oerhört viktigt att den centrala delen av slangen berör, eller nästan vidrör) marken.
4.
Placera din mun runt den andra sidan av slangen och börja suga på den . Så småningom du kommer att se gasflödet till slangen. När gasen går ner mot botten dopp på slangen på marken, kan du ta bort dina läppar och titta på delen på slangen ansluten till bilen fyllas med gas.
5.
Sätt i sidan av slangen du håller i den bärbara bensintanken. Låt gasen flöda in i tanken. När tillräckligt med gas har sugas ut av Honda Ridgeline höja röret så den är över tanken i bilen. Gasen kommer att sluta suga form bilen. När resten av gas runnit du kan ta bort den från bilen och UN bensintanken.


Relaterade artiklar


hur man skall avgöra bakkanten förhållandet
hur man fixar dina lädersäten
hur du ändrar Serpentine belt på en Lexus sc300
hur man byter passat dimljus
hur man läser koder på bildäck
hur man byter kulleder i en Cheva lastbil
hur man rengör en jeep motor
hur man målar avgasrör
automatisk växellåda: vätskebyte vs makt spola
hur du tar bort vatten från en oljefilter