hur du tar bort torkararmarna från en Dodge Dakota

hur du tar bort torkararmarna från en Dodge Dakota

Vindrutan torkararmarna ledningen mellan torkarbladen och torkarmotorn. Men om du bygger en egen Dodge Dakota, kanske du inte ett fan av utseendet på torkararmarna och därför vill ta bort dem när det inte regnar. Bort torkararmarna kommer att innebära att du inte kan rengöra din vindruta, men om du bara behöver ta bort dem tillfälligt eller av någon annan anledning, kan du göra detta på ett par minuter

Du behöver:
3 /8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats.


1.
Dra upp plastskyddet på slutet av torkararmen att avslöja bulten som håller fast torkararmen om torkar motorn. Detta är en lång täcka och går ungefär halvvägs upp längden på torkararmen.
2.
Skruva loss fästmuttern på torkararmen, och lägg den åt sidan. Dra upp på slutet av armen, runt torkarblad, så att armen sticker upp vertikalt.
3.
Dra på basen av torkararmen med handen, och vicka armen tills armen kommer fri från torkarmotorn. Upprepa proceduren på den andra armen. Sedan spärra den låsmutter tillbaka på torkararmen, med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Detta kommer att säkerställa att du inte tappar bort det när du måste installera om torkararmarna.


Relaterade artiklar


hur ändrar tändningskabeln i en Ford Taurus
hur du tar bort dörrpaneler från en ford pickup
hur man byter olja i en Duramax dieselmotor
hur man byter ut bilbatterier
hur man polera svetsa hjul
hur man rengör Kimberly-Clark bil omfattar
hur du tar bort färgtoner på bakljus
hur man installerar en bränslepump på en ford Windstar
hur du tar bort bil-tvätt vax
hur man får ut luften ur en lastbil radiator