VW Jetta bromsar avlägsnande

VW Jetta bromsar avlägsnande

Jetta bär traditionen av utestående säkerhetsnivå som fastställts av Volkswagen. VW Jettas är konstruerade för att överskrida normer som fastställts av Insurance Institute for Highway Safety och National Highway Traffic Safety Administration. För att säkerställa att dessa normer upprätthålls, att använda och underhålla av bromssystemet krävs. Du kan ha bromsbeläggen på din Jetta bort av en bilmekaniker, eller så kan du ta bort dem själv och spara kostnaden för arbetskraft

Set-up och skydd.

För att ta bort Volkswagen Jetta s bromsar, behöver du ett däck järn, en domkraft, skruvstäd grepp tänger, däck block , en 13-millimeters uttag och en spärrfunktion.

Parkera Jetta i ett område som kommer att ge en säker plats att arbeta på båda sidor av fordonet. Detta område bör vara relativt platt och borta från passerande trafik. Sätt sändningen "parkera" och dra åt parkeringsbromsen. Placera däcket block bakom bakhjulen för att förhindra att din Volkswagen från att rulla.

Åtkomst bromsbeläggen

Lossa muttrarna på hjulen med ett däck järn. Använd fordonets vikt till stöd i att lossa muttrarna.

Lyft fordonet med domkraft. Placera domkraften under ramen för Volkswagen. Kontrollera att däcken på minst ett tums Clear av vägytan när de vilar på domkraften.

Ta bort den muttrarna helt och dra hjulen i lug nut bultar.

bromsok ligger off-center på toppen av rotorer. Nå omkring på baksidan av bromsok att hitta bromsok bultar. Använd en 13-millimeters uttag och spärrfunktion att ta bort båda bromsoket bultar. Dra av bromsok från rotorn. Bromsbeläggen kommer att knytas till bromsok av metallklämmorna. Klippen glida in på antingen vägg i bromsok och kan skjutas från bromsoket för hand. Om bromsarna rostiga, spraya klippen med kedja smörjmedel eller WD-40 innan skjuta. Du kan använda ett platt verktyg som exempelvis en skruvmejsel för att bända upp klipp från bromsok om smörjmedel inte är framgångsrikt. Oroa dig inte för att skada clips eller bromsklossar, de kommer att kasseras efter de tas bort

Öppna bromsok kolven för att rymma den nya kuddar. . Bromsok kolven är en ring som sticker ut från den inre väggen i bromsoket. Pressa bromsok mot väggen med en C-klämman eller tvingen-grepp tång. Den nya kuddar kommer att ha mer kuddar än den ersatta slitna kuddar, därför bromsok kolven måste öppnas för att göra plats. När du pressar kolven, du tvingar bromsvätskan från bromsoket. Du måste returnera den till bromsok När bromsen utbytet har skett genom att trycka på bromspedalen flera gånger.

Använd en stålborste för att rengöra någon rost eller andra hinder från bromsarna innan du installerar nya bromsbelägg.


Relaterade artiklar


hur man öppnar en kapsel stil oljefilter
hur du ändrar bakdämpare på en Aztek
hur man återställer min bil klocka
hur man installerar bakdämpare på en bil
hur man byter en bils däck
hur man byter en o2 sensor på en Honda Accord
vad är en låg profil däck?
hur man köper vinterdäck
ordentlig strålkastare justering
hur man rengör ett insynsskydd