hur man byter en spegel bil backspeglar

hur man byter en spegel bil backspeglar

Det backspegeln i flesta bilar hålls uppe av ett speciellt lim som fäster på vindrutan och stödjer vikten på spegeln. Med tiden kommer limmet torka och försvagas, vilket kan göra att förlora band med vindrutan. Den backspegeln tar bara några minuter att installera. Den längsta delen av installationen är väntan på att limmet torka. För att säkerställa denna uppgift sker på rätt sätt, kan du köpa backspegel kit spegel reparation på din lokala reservdelslager. Denna kommer att innehålla rätt mix av självhäftande lim och ett aktivator.

Du behöver:
bak-view kit spegel reparation
. Insexnyckel.
Crayon.
Spatel eller rakhyvel.
Alkohol.


1.
Koppla bort alla kablar som är anslutna till backspegeln. Selen har flikar som går att dras ut. Detta kommer att säkerställa kontakten separerar från selen.
2.
Lossa backspegeln från slutet. Lossa skruven med en insexnyckel. Den backspegeln glider av. Det kommer att bli en metall knapp hålla sig till vindrutan.
3.
Spåra den plats där knappen sitter med en krita. Du måste markera det så att du vet var du installera.
4.
Skrapa knappen utanför vindrutan med spatel eller rakhyvel. Se till att du använder begränsad press, du vill arbeta limmet bort sakta. För mycket kraft kommer att orsaka vindrutan spricker. Knappen kommer att falla av när limmet är noga skrapas bort.
5.
Skrapa vindrutan väl där backspegeln satt. Du måste rengöra området med alkohol för att säkerställa det inte finns något skräp närvarande.

Rengör knappen med alkohol. Låt det torka i fem minuter.
6.
Applicera aktivator till knappen. Detta kommer att vara i en injektionsflaska som måste brytas. Den bomullstuss i flaskan kommer suga med vätska när du bryta den. Måla vätska på knappen. Pressa en droppe lim på knappen för att blanda två vätskor.
7.
Placera lim sida av knappen till vindrutan. Hålla den på plats i cirka 60 sekunder så att knappen för att bilda ett band med glaset.
8.
Låt knappen sitta i mer än en timme. Detta kommer att säkerställa att det finns en ordentlig band mellan knappen och glas.
9.
Klistra fast backspegeln till knappen. Skjut baksidan av backspegeln på knappen. Om knappen är fortfarande lös, ta bort spegeln och ge knappen en timme.
10.
Dra åt insexskruven till knappen för att säkra spegeln. Justera spegeln till önskad position.
11.
Bifoga eventuella kablar till spegeln om tillämpligt.

tips och varningar


 • Fuktighet kommer att hindra lim blandningen från att fungera.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter gaffel olja
  lägger jag snökedjor på framhjulen eller bakhjulen?
  hur du ändrar luftfiltret på en Honda CRV
  hur du tar bort väg rester från kromade avgasrör
  hur kontrollerna av generatoreffekt på en GM
  Hur man testar ett vevhus lägesgivare
  hur man kan förebygga inne bilfönster från isbildning upp
  ram instruktioner för motorcykel polering
  hur man gör ett jobb billack
  hur man kan räkna en slutlig utväxling av en kedjedrift