hur du tar bort tjära, fett eller gummi från en kromad stötfångare

hur du tar bort tjära, fett eller gummi från en kromad stötfångare

De flesta veteranbilar, oavsett om de är amerikanska, europeiska eller japanska, har krom stötfångare. Krom stötfångare är vacker när de färska är polerad, men på grund av var de finns på bilen, kan de täckas med alla typer av skräp, från fett och smuts till buggar, tjära och även däck av gummi. Bort även långlivade däck gummi och tjära och returnering krom stötfångare till sin forna glans är möjligt med rätt strategi

Du behöver:.
Tvål
Vatten.
Ren, luddfri trasor.
Kromrengöringsmedel.
Plastskrapa.
Liten borste.
Vit vinäger eller alkohol.
Chrome polish.


1.
Rengör stötfångaren noggrant med en mild tvål och vatten. Använd inte slipande rengöringsmedel, eftersom detta kan repa ytan. Torka stötfångaren med en ren torr trasa, vilket ger dig en bättre uppfattning av de områden av stötfångaren Du måste städa.
2.
Torka ett krom och rostfritt stål renare som De- Solv-den på tjära och gummi på stötfångaren. Låt dammsugaren ligga i blöt i några minuter.
3.
försiktigt skrapa tjära med en mjuk plast färg spridare eller liknande plast skrapa. Använd inte en metallskrapa, eftersom detta kan repa krom.
4.
Spraya kromrengöringsmedel igen, och gnugga det område med en liten borste (t. ex. en tandborste). Använd inte en stålborste. Upprepa tills du har tagit bort gummi och vägen tjära.
5.
Torka en liten mängd vit vinäger eller alkohol på stötfångaren med en ren trasa för att ta bort mer envisa fläckar. Torka av med en ren torr trasa.
6.
polska stötfångaren med en kromad polish för att till fullo återställa glans. Applicera polska, sedan grundligt polera stötfångaren med en ren trasa.


Relaterade artiklar


hur man kan minska utsläpp från fordon från bilen
hur man rengör en rostig rostfritt avgasrör
hur man installerar bakdämpare
hur man använder 10W40 olja i en Jeep Cherokee
hur man installerar hjulbultar
hur man rengör massa sensorn luftflödet i en Mercedes Benz
hur man får cigarettrök ut ur en bil luftkonditioneringen
hur man byter ett batteri i en vw nyckel
hur du tar bort filmen från plast bil strålkastare täcker
hur man programmerar Volkswagen nyckelbrickor