alternativa motor kylmedel för en MINI Cooper S

alternativa motor kylmedel för en MINI Cooper S

Liksom flesta bilar specialitet import kräver MINI Cooper specialiserad underhållspersonal och underhållsprodukter att hålla den igång som ny. Kylvätskan är inget undantag. Eftersom Mini har en aluminium kylare, vilken typ av kylvätska du använder är avgörande för att förlänga livslängden på motorn och förbättrar resultatet för ditt fordon

BMW Produkter

BMW, moderbolag till MINI, erbjuder en serie produkter speciellt gjorda för import-motorer. Du kan köpa en BMW kylvätska på någon BMW återförsäljare, men det är dyrt.

Propylenglykol kylvätska

Propylenglykol-baserade (PG) kylmedel är inte bara bättre för aluminium radiatorer, men också för miljön. Traditionell, eten kylmedel har kemikalier som skyddar mot korrosion men är giftiga för djur och barn. PG-baserade produkter fungerar på samma sätt men har kemiska egenskaper som är mindre giftiga vid förtäring.

Mineralvatten

När vätskenivån är lite låg, men det är inte dags för planerat underhåll, lägga mineralvatten att MINI radiatorn kommer att förlänga livslängden på din motor kylvätska utan "över-underhåll" din MINI. Minis har mycket direkt rekommendationer service schema och avviker från den listan kan orsaka problem och kan upphäva alla garantier på plats. "Topping off" vätskenivån i MINI kylaren med kylvätska i stället för mineralvatten mellan rekommenderade underhåll tider kan också skada resultatet för din MINI: s motor eller orsaka andra problem, såsom element läcker.


Relaterade artiklar


hur man byter bromsbelägg på en Honda Odyssey ex
hur man tar betalt ett underhållsfritt bilbatteri
hur man installerar en toyota oljefilter
hur man fixar en nödbromsning
hur man målar avgasrör
hur man gör med använt registreringsskyltar
hur man byter lampor registreringsskylt på en Cheva S10 pickup
hur man byter en registreringsskylt dekal
hur man rengör och polera krom ringar
vad gör begagnade bilhandlare lägga in en bil att lukta nya?