hur man tar betalt en Suzuki batteri vild motorcykel

hur man tar betalt en Suzuki batteri vild motorcykel

Suzuki Savage är en populär encylindrig cruiser som först gjordes 1986 och mycket har förändrats sedan i sin design. Dess tillförlitlighet och enkel kontroll gör det till ett utmärkt val för en början ryttare. Om du är nybörjare, måste du veta hur man korrekt ut en Suzuki Savage motorcykel batteri. När man rider säsongen börjar, det är en grundläggande underhåll kunskaper du behöver för att komma ut på vägen

Du behöver:. .
Hylsnyckeln
1.
Med 25 amp batteriladdare.


1.
Koppla bort batterikabeln från den negativa posten som Savage batteri, med hjälp av en låda skiftnyckel för att lossa bulten som håller terminalen slut på posten. Ta sedan bort den positiva kabeln. Lossa kablarna på detta för att undvika risken för kors-laddning generatorn och skada den.
2.
Clip pluskabeln från batteriladdaren till den positiva inlägget på batteriet, och sedan bifoga den negativa kabeln till den negativa posten.
3.
Ställ en "avgift" till "Slow" eller "trickle" och 12 volt. Den inställningen är mycket beroende på modell av laddare du har. När du använder "Quick" eller "Fast" avgift Inställningen ladda batteriet snabbare, kommer avgiften inte att vara lika throrough.
4.
Anslut laddaren i. Låt laddaren värma upp i 15 minuter, och sedan kontrollera den avgift läsa på framsidan av laddaren. Detta kommer att berätta hur mycket ström att batteriet behöver. Om din laddare inte har en automatisk sensor för att stänga av laddaren när batteriet når en 100-procentig avgift, då du kommer att behöva övervaka processen. Hur lång tid det tar att ladda batteriet kan bestämmas genom att dividera AMP timmar som anges på batteriet av AMP utgången på laddaren. Om du har en 100-AMP batteri och en 10-AMP laddaren tar det tio timmar att föra den till en full laddning. När den når 100 procent, sedan koppla ur laddaren först och sedan koppla bort batteriet från laddaren. Se till att du återigen an-positiva-post först, sedan negativa, för att undvika potentiella skador.

Tips och varningar


 • Lossa kabeln från batteriet om du planerar inte att rida din Savage för längre perioder, eftersom detta hjälper till att förhindra att batteriet laddas ur.
 • Lämna inte batteriet anslutet till laddaren som inte har en automatisk avstängning sensor. En överladdas batteriet interna syra kan koka och explodera.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör målade hjul
  hur man installerar vindrutetorkare på en Lexus ls400
  är torra ruttnat däck farligt?
  hur man byter nissan kuddar Murano broms
  hur många liter färg för att måla en Cheva nyck?
  hur du kan få en ny bränslepump i en Cheva aveo
  rensar koder på en sterling lastbil
  automatiserade vs automatisk växellåda lastbil
  det bästa sättet att rengöra bilen glas
  strålkastare för att avlägsna Audi allroad