hur man lyfta upp en Cheva astro van

hur man lyfta upp en Cheva astro van

När det blir dags att göra nästan vad som helst till din Chevrolet Astro van, måste du Hissa upp bilen. Oavsett om det är att byta olja, däck, en kulled eller en chock, få din van i luften ibland måste göras ofta. Även om det verkar som om det vore allmänt känt, hur gör du ordentligt jack upp din Astro utan att skada fordonet-eller dig själv-i processen? Om du vet var och hur man lyfter, kan du få detta gjort dig inga bekymmer alls

Du behöver:.
Domkraft.
Pallbockar.
Chevy Astro.


1.
Lägg ner framför bilen och leta upp motorn tvärbalk. Astro van har en hjälpram som stöder främre hjulupphängningen och motorn, och motorn är innehas av en stor, tjock tvärbalk som går över fordonets bredd. Detta är den bästa punkten att placera domkraften för att lyfta fordonet.
2.
Skjut domkraften under fordonet och placera huvudet av domkraften under mitten av tvärbalk. Vänd sedan domkraften handtaget åt höger för att dra åt Jack, och pumpa med handtaget tills de kontakter uttaget huvudet mitt i tvärbalken.
3.
Stå upp framför bilen, då pumpen i handtaget tills Astro är i höjd du vill att det ska vara. Placera domkraften precis bakom främre hjulupphängningen och lyfter de justerbara slutet av uttaget att röra ramen eller komma mycket nära.
4.
Vrid uttaget handtaget till vänster bara något att långsamt sänka fordonet på läktaren. När Jack har komprimerat hela vägen, kommer framför fordonet stå på läktaren.
5.
Skjut domkraften under bakre delen av fordonet och centrera den på mitten av bakaxeln. Detta är den stora, runda objekt i mitten, vanligtvis kallad "pumpa". Vrid jack handtaget åt höger för att dra åt Jack, och pumpa med handtaget tills de kontakter uttaget huvudet mitt på pumpan.
6.
Stå upp och pumpa handtaget på jack att lyfta fordonet. När fordonet är placerad där du behöver det vara, glida pallbockar under axeln och lyft justerbara stativ till den punkt där de har kontakt med axeln.
7.
Vrid jack handtaget till vänster för att sänka bilen på pallbockar. När Jack har komprimerat hela vägen, är bilen officiellt på läktarna och kapade upp.


Relaterade artiklar


hur man köper delar skräp auto
hur du hittar ditt 5 år färdregistreringen
hur man byter avgassystem header packningar
hur man förbereder du bilen för vintern
blazer huvudcylinder reservoar avlägsnande
hur man byter bromsbelägg på en Toyota Tacoma
diy E46 överföring filterbyte
hur man återställer olja livet på GM fordon
hur du tar bort gamla fönsterfilm
hur du tar bort vatten från en oljefilter