hur man byter en motor wrangler värmare

hur man byter en motor wrangler värmare

En icke-fungerande värmare motor, som ofta kallas fläktens motor, kan bli ett säkerhetsproblem som måste åtgärdas direkt. På en Jeep Wrangler är fläktmotorn nödvändiga för luftkonditionering, uppvärmning och avfrostning system. Det ligger under instrumentbrädan på bortre änden av luftkanalen på passagerarsidan. Det är lätt att komma åt och kan tas bort på några minuter. Om fläktmotorn verkar ha slutat fungera helt, kontrollera att de elektriska kopplingarna är ordentligt anslutna och switchar i läge "på" för att undvika att köpa delar du inte behöver.

Du behöver:
SAE och metriska Hylsnyckelsats
. Byte fläktmotor montering.
Dielektriskt fett.


1.
Öppna huven och ta bort den negativa batteripolen från batteriet. Ställ den åt sidan där den inte skadas eller blir oavsiktligt falla tillbaka mot batteriet.
2.
I sittbrunnen, leta reda på fläktmotorn under instrumentbrädan på passagerarsidan. Det kommer att vara placerad på den bortre änden av kanalen i närheten av yttre kick-panelen.
3.
Ta bort den elektriska kontakten från baksidan av fläkten motorhuset och lägg åt sidan är. Tuck upp under instrumentbrädan så det inte blir trampad på eller trasiga medan fläktmotorn är ur jeepen.
4.
Leta reda på fläktmotorn behålla fliken på bostäder och släpp det. Rotera motorn moturs tills motorn är fritt från luftkanalen. Dra rakt ut i kanalsystemet.
5.
Sätt in den nya fläktmotorn in i kanal och vrid det medurs tills den låses på plats. Behåller flikarna låses när den är hela vägen in
6.
Tillbaka den elektriska anslutningen på fläktmotorn bostäder. Applicera en liten mängd dielektriskt fett på stiften för extra skydd mot vatten eller andra föroreningar.
7.
Tillbaka negativa batterikabeln på batteriet och dra åt med en skiftnyckel. Testa fläktmotorn genom att vrida startnyckeln till läge "på" och slå på fläktmotorn.

Tips och varningar


 • När du installerar den nya fläktmotorn in i kanal, se till att anpassa fläktens och hjulenheten så det är fyrkantig eller enheten läcka luft.


 • Relaterade artiklar


  bil måla scratch reparationsinstruktioner
  hur du tar bort torkararmarna från en jeep
  hur reparera apelsinskal metalliclack arbete
  hur du installerar en drivaxel på en Cheva lastbil
  vad är en kondensator används i en bilstereo?
  Vad är det enklaste sättet att arbeta på bromstrummor?
  hur man får cologne lukt av bilar
  hur man blöder en koppling på en Cheva lastbil
  hur man hittar Lexus knacka sensorer
  auto start felsökning