hur man byter bromsbelägg på en Mercedes-Benz

hur man byter bromsbelägg på en Mercedes-Benz

Mercedes-Benz har ett etablerat rykte hög kvalitet för bilar. För att säkerställa att din Mercedes Presterar på en nivå värdig av varumärket, är korrekt underhåll ordinerats. Det finns enkla reparationer, till exempel bromsbelägg, som du kan utföra med lite fordonsindustrin erfarenhet. Du kan ha en mekaniker byta ut bromsbeläggen, eller så kan du ändra kuddar själv och spara kostnaden för arbetskraft

Du behöver:. .
Tire block
Tire järn.
Domkraft.
Pallbockar.
13 mm hylsa.
Ratchet.
Vise-Grip tång.
Torx T-40 uttag.


1.
Park din Mercedes-Benz med gott om utrymme för att arbeta på båda sidor av fordonet på ett säkert sätt. Sätt sändningen Park och dra åt parkeringsbromsen. Placera däcket block bakom de bakre däcken för att hindra fordonet från att rulla baklänges vid installationen.
2.
Lossa muttrarna på hjulen av Mercedes använda uttaget i slutet av däckets järn.
3.
Lyft fordonet med en domkraft. Placera domkraften under ramen för bilen, inte fender, och lyft tills däcken är minst 2 inches klar i vägbanan. Placera pallbockar under ramen och lägre Benz. Kontrollera att däcken är fria från marken när vilar på domkraften.
4.
Ta bort muttrarna och dra hjulen från hjulbultarna.
5 .
Ta bort bromsok. Skruva loss de två bromsok bultar finns på den inre toppen och botten av bromsok (närmast Mercedes "frame) med, 13 mm hylsa och spärrskaft. För äldre modeller och M-klass fordon, använda ett Torx T-40 uttag och Ratchet.
6.
Ta bort bromsbeläggen från bromsoket. Trampdynorna skall vara fast i oket av metallklämmorna. Skjut kuddar bort för hand. Om bromsarna rostiga, spraya klippen bromsbelägg med kedja smörjmedel eller WD-40. Rusted klipp kan lätt skadas vid borttagning.
7.
Öppna bromsoket kolven. Kolven är ringen som sticker ut från en av de inre väggarna i bromsoket. Kolven tvingar bromsbeläggen mot rotorerna under bromsning. Eftersom den nya kuddar kommer att vara tjockare än de slitna bromsbeläggen, måste du öppna kolven för att rymma de större pad. Pressa kolven mot sidan av bromsok med skruvstäd-grip tång.
8.
Montera de nya bromsbeläggen. Skjut kuddar på bromsoket. Korrekt installerad kuddar kommer att möta varandra och spegel kurvan för bromsoket.
9.
Placera bromsok runt rotorn. Byt bromsok bultarna med en 13 mm hylsa eller Torx T-40 uttag och Ratchet.
10.
Tillbaka hjulen och dra åt muttrarna för hand. Höj Mercedes att ta bort domkraften innan den sänks fordonet till marken. Dra åt muttrarna med däcket järn när fordonet är på marken.
11.
Bromsa vagnen. Tryck på bromsen tills pedalen svaret är normalt.

Tips och varningar


 • Bromspedalen inledningsvis kommer att tillhandahålla lite motstånd efter nya dynor är installerade. När du öppnat kolv, tvingade dig bromsvätskan från bromsoket. Genom att trycka på bromsen, injicera dig vätska tillbaka i bromsoket, återställa kolven. Efter två eller tre gånger, pedalen kommer att svara normalt.
 • Använd pallbockar. Även om det är möjligt att ändra bromsbelägg hjälp av domkraft endast ger jack en farligt instabil plattform att arbeta.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort blad auto torkare
  hur man polera bilen trimma
  det bästa sättet att rengöra bilen glas
  hur man tar betalt ett underhållsfritt bilbatteri
  hur man programmerar fjärrkontrollen för en Ford bil lås
  hur man stämmer upp din bil, auto eller fordonet vara snabbare och säkrare
  hur man ansöker pulverlackering
  diy ersätta transmissionsolja i en Ford Focus
  hur man fixar en bränsleledning frysa
  hur du hittar ditt 5 år färdregistreringen