hur du vaxa bilen ordentligt

hur du vaxa bilen ordentligt

Medan de flesta människor regelbundet tvätta sin bil, tenderar vaxning att vara mindre av en vana. Regelbunden vaxning av bilen kan hjälpa till att bibehålla dess andrahandsvärde och hålla färgen ser fräscht och nytt. Wax Tillför en klarlack ovanpå lack som kan hjälpa ta bort repor och fyll i de mikroskopiska luckor färgen kan ha. Ett bra vax jobb kräver inte behovet av en professionell detaljer företag och kan göras i ditt garage

Du behöver:.
Garage eller carport
. Vax.
Liten mjuk svamp.
Luddfri trasa.


1.
Parkera bilen under ett skuggigt område såsom en carport eller ett garage. Vaxet bör inte i direkt solljus tills det torkar, eller så kan du få en ojämn yta.
2.
Placera en liten mängd vax på svampen. Om du använder flytande vax, se till att skaka flaskan innan de släpper ut någon på svampen.
3.
Placerar svampen på bilen och gnugga den över ett avsnitt i taget ( en 2 fot med 2 fotdel är oftast bäst). Håll gnugga tills vaxet börjar dis.
4.
Börja kratsning bilen när vaxet hazed (blir ogenomskinlig). Placera luddfri trasa på hazed vax och polera den till en skina med hjälp av små cirkulära rörelser.
5.
Upprepa detta för resten av bilen, vaxning och polering i avsnitten tills bilen har en trevlig även glans.

tips och varningar


 • Prova vaxning bilen minst en gång var tredje månad för bästa resultat. På så sätt kommer bilen behålla glansen den hade när den lämnade partiet, oavsett hur gammal den kan få.
 • Undvik att få vaxet på någon yta än lackerad metall. När det torkar kommer det att lämna en vit rest som kan vara svåra att få bort.


 • Relaterade artiklar


  hur du ändrar framnav på en Cheva Malibu
  hur man byter en bils däck
  hur du tar bort vatten pumpen på en Ford Ranger
  hur du tar bort blad auto torkare
  hur ren trasa platser i en jeep
  hur man rengör bromsdamm bort av volvo hjul
  vård av platser auto läder
  vad man ska använda för att rengöra en cylinder broms mästare
  Varför människor anpassar sina bilar?
  släpvagn ljus blinkers problem