hur du tar bort armstödet för en Silverado

hur du tar bort armstödet för en Silverado

Chevrolet Silverado pickup levereras som standard med säte armstöd för ökad komfort på långa drivar. Dock kan vissa drivrutiner hitta armstödet obekväma eller i vägen, vilket leder till en frustrerande enhet. Med lite tid och en grundläggande uppsättning skiftnycklar, kan du ta bort armstödet från Silverado, för att ge mer plats för armarna eller mellan-the-säten last

Du behöver:.
Grundläggande skiftnyckel uppsättning <. br>


1.
Flytta ryggstödet i förarsätet så långt fram som möjligt för att göra det lättare att nå sätesmontering bultarna på Chevrolet Silverado. Det kommer vara en av dessa bultar på varje sida bakom sätet, och en på varje sida framför stolen. Ta bort skruvarna och dra ut stolen ur bilen.
2.
Lägg stolen på ryggstödet, så att du kan arbeta på botten av det. Ta bort de två skruvar nära främre delen av sätet att lossa sitsen från ramen. Sitsen kan tas bort genom att lyfta bort den från ryggstödet.
3.
Från djupet av ryggstödet, når insidan i närheten av där armstödet ansluter till ryggstödet. Det finns en liten klämma på insidan som håller armstödet på plats. När klämde kommer klippet ut från ryggstödet, så att du kan ta bort armstödet. Det kan ta några minuter att lista ut hur du tar bort klippet utan att kunna se den.
4.
Tillbaka den nedre halvan av sätet i ramen och de två bultarna som håller den på plats. Lyft sätet i bilen och fäst det stolsskenorna med de fyra bultarna du tog bort. Spara klipp som du bort från stolen, om du någonsin vill sätta tillbaka armstödet. Byte klipp är inte tillgängliga.


Relaterade artiklar


hur man fixar en lägenhet på en 22 tums krom fälg
hur man köper vinterdäck
hur man beräknar en ring & pinion utväxling
hur man byter en pollenfilter på en Subaru Impreza
hur du tar bort kylvätskebehållaren från en Cheva astro van
energisparande tips för bilar
hur man polera ut betyg i bil färg
Vad är u leder?
Hur identifiera problem med bilen: främre finslipning
hur man dödar getingar i bilen