det bästa sättet att värma ett garage

det bästa sättet att värma ett garage

Vi vet alla att det finns många män och även kvinnor som gillar att umgås i garaget meka med sina fordon och andra saker som de kanske vill fixa. Detta kan bli lite obekvämt när garaget blir för kallt under vintern. Det finns olika sätt att värma ett garage men det bästa sättet beror på storleken och andra varianter. Innan du köper ett system, kontrollera om du har god ventilation, liksom andra krav

Förberedelser

ditt garage måste isoleras, annars kommer du att slösa bort både värme och pengar. Isolering kommer inte bara att bidra till att upprätthålla värmen i garaget, under sommaren garaget kommer att förbli svalare

vedspis

Om du har ett stort garage, kan en vedspis vara ett utmärkt val. . Du måste ha en pipa installerad och god ventilation i hela rummet, men fördelarna uppväger generellt kostnaden för den första installationen.

Att köra en vedspis är billigare än nästan någon annan typ av värme, och trä är i allmänhet lätt tillgänglig. Du kommer aldrig behöva vänta på en professionell att komma med påfyllning. Om du får slut på trä, kan du samla alltid det i olika skogsområden. Allt du behöver för att värma en större garage är en liten vedspis eftersom de är mycket effektiva. Om du investerar i en medelstor vedspis, kommer ditt garage vara mycket varm.

Natural Gas

Det finns vanligtvis två typer av värmare som drivs med naturgas. Den första är en forcerad garage värmare som blåser ut varm luft som liknar en konventionell ugn. Den andra är en lågintensiv infraröda tub värmare. Detta liknar den form av ett lysrör ljus.

En forcerad garage värmare är större än en infraröd tub värmare och kan användas för större garage. Mindre forcerad enheter är mycket lämplig för mindre verkstäder. Naturgas värmare kan ha en högre kostnad för installationen, men de är de billigaste och mest effektiva värmekällan som finns idag. Efter flera månader kommer det redan har betalat för sig.


Relaterade artiklar


hur man målar en racerbil
hur man hittar Lexus knacka sensorer
hur man byter en halvljus gömde glödlampa på en överenskommelse
hur man installerar en switch bromsljus på en golfbil
Det som gör kolvarna inuti motorn gå snabbt?
hur man gör med bildäck
hur man polera en bil med en roterande buffert
hur man får ägg bort av billack
Batteriet underhåll och skyddsinstruktioner
hur man byter en registreringsskylt dekal