hur man gör vindrutetorkare längre

hur man gör vindrutetorkare längre

Hålla din vindrutetorkare i gott skick kommer att förlänga sin livslängd och hjälper dig att spara pengar. Det är viktigt att ha välskötta vindrutetorkare, inte bara så att de håller längre men också så att de fungerar bra i dåligt väder. Dåligt underhållna vindrutetorkare kan orsaka en hel del irritation på grund av skrikande de producerar och deras oförmåga att ta bort lera, smuts eller vatten från vindrutan

Du behöver:. .
Vindruta tvättlösning
Denaturerad alkohol.
Fint sandpapper (eller kniv eller Matchbook täckning).


1.
bort löv, barr, baljor utsäde eller annat skräp från vindrutetorkare och den lilla depression som rymmer dem innan du använder dem. Skräp som detta orsakar gummit att urholka snabbare eftersom det tårar under användning.
2.
Lyft vindrutetorkarna varje gång du tvättar bilen och rengör området där torkare resten när de inte används. Håll vindrutan ren för att hindra att knivarna strimmor, skrikande eller tvära.
3.
Använda en utspädd lösning av vindrutan tvättlösningen och en mjuk trasa, rengör klingan och bildrutan i varje vindruta torkar när du rengör din bil. Om dina torkar ramar har fogar, se till att rengöra dessa särskilt bra.
4.
Tina vindrutan innan du sätter på vindrutetorkarna. Om det har snöat eller iskallt kvällen innan (eller ens en timme innan), kan bladen frysa på vindrutan och använder dem kommer att få dem att riva. Även om de inte är frusna på vindrutan med hjälp av dem över fast is orsakar friktion och kommer att bära ner bladen snabbare.
5.
Rengör vindrutan torkarblad med alkohol (denaturerad , ca 91%) per månad. Rengör torkarblad kommer att fungera bättre och kommer att pågå mycket längre.
6.
Använd fint sandpapper på din vindrutetorkarblad när de blivit slitna och inte fungera så bra som de borde. Stroke ytan av bladet som kommer i kontakt med vindrutan åtta till 12 gånger och sedan testa torkarna. Sandpapper bladen lite mer om de fortfarande fungerar inte bra. Köra en kniv eller Matchbook slående området ovanför bladen om sandpapper är inte tillgänglig.
7.
Undvik parkering i soliga områden om dina torkarblad är gjorda av gummi (snarare än de nyare silikon typ). Solens ultravioletta strålar kan orsaka skador på känsliga gummi.


Relaterade artiklar


hur korrekt lagra däck
hur man byter en GM pick-up gasfilter
hur du lagrar bilar under presenningar
rensar koder på en sterling lastbil
hur man byter glödlampor släpvagn ljus
hur man byter hjulbultar på en Cheva Tahoe
hur man håller min svarta bil skiner som en spegel
hur man byter en 2000 Cummins bränslefilter
hur man byter bränsle filter på en Chevrolet lastbil
hur du tar bort torkararmarna på en korvett