det bästa sättet att rengöra bilen glas

det bästa sättet att rengöra bilen glas

Rengöring av glaset i bilen kan verka som en enkel process, men det finns säkert bra sätt och dåliga sätt att uppnå det. Medan många människor nog bara omfattar glas städning som en del av att tvätta bilen och ge den en skvätt hushåll fönsterputsmedel och en snabb torka, kommer detta inte att ge bästa resultat. Att rengöra bilens glas på bästa möjliga sätt, finns det några fler detaljer att tänka

tvätt, sedan polska

polska bilens fönster med ett glas renare efter du tvättar glaset ska ge ett bättre resultat, enligt webb-Cars. com . Använd ett tätt vävt detaljer handduk tillsammans med vanligt vatten och flytande tvål att tvätta fönstren i bilen inifrån och ut som ett första steg i reningsprocessen. Få alla vägen filmen, damm och buggar från utsidan av fönstren och ta bort filmen kvar av gasformiga material som avges från plast inuti bilen, samt alla handavtryck eller jord kvar av passagerare. Torka vattnet med en ren, torr handduk som inte lämnar ludd efter sig.

Blanda din egen fönsterputsmedel genom att kombinera en del vinäger med två delar vatten i en sprayflaska. Detta är en ammoniak-fri blandning som inte skadar vinyl, gummi eller läder. Du kommer också undvika farliga ångor när du använder nonammonia renare. Använd tidningspapper för att torka av renare vid polering glaset.

Arbeta bekväma platser

rent glas mer noggrant genom att arbeta med ett bekvämt läge i bilen, enligt Autopia-Bilvård. com. Börja om driver's-sidodörren. Sitter på sadeln och öppna dörren, och rulla ner förarens fönster halvvägs. Rengör den övre delen av glas med den renare och tidningen och låt den torka helt. Rulla fönstret tillbaka upp och rengör resten av fönstret.

Flytta till passagerarsätet och upprepa processen på passagerarsidan fönster. Rengör även vindrutan från denna position, eftersom din rörelse inte kommer att begränsas av ratt.

Gå till bakre som sista del av din reningsprocessen. Sitt i baksätet och rengör baksätet fönstren på samma sätt du gjorde fronten. Spara bakrutan till sist.

Använd baksidan av handen mot tidningen att torka av insidan av fönstret. Detta gör det lättare för dig att nå utan att behöva vrida dig i obekväma ställningar. Använd rengöringsmedel på utsidan av glaset också.

Bortse inte Corners

Med tiden kommer det att finnas smuts och skräp som byggts upp i hörnen av fönstren. Bortse inte från det. Använd en tandborste för att skrubba ut hörn och lossa uppbyggd, torka sedan bort med hjälp av fönsterputsmedel och tidningspapper.

Keep It Cool

Välj en tidpunkt för att rengöra glaset i bilen när glaset kommer att vara cool. Undvik att rengöra glas i direkt solljus. Dammsugaren kommer att avdunsta för snabbt och solen i dina ögon kan orsaka att du missar fläckar.


Relaterade artiklar


hur du tar bort fläckar i auto matta
hur effektivt förbättra gas körsträcka
Hur du tar repor ur klarlack billack
Hur man monterar en auto slanglöst däck
hur du ändrar Serpentine belt för en ford zx2
hur man roterar däck
hur man polera vinyl fönster
hur man polera bil färg
strålkastare för att avlägsna Audi allroad
hur man handskas med envisa muttrarna